Както заявихме и преди консултациите, а и на базата на

...
Както заявихме и преди консултациите, а и на базата на
Коментари Харесай

Денков: ПП-ДБ ще бъдем в опозиция

Както декларирахме и преди консултациите, а и въз основата на резултатите от изборите, ние ще бъдем съпротива. Това съобщи Николай Денков след консултацията на ПП-ДБ при президента Румен Радев.

По думите му трети мандат не е обсъждан, тъй като " не е правилно " в този момент да се разисква.

" Имаме първи и втори мандат, и би трябвало да създадем всичко допустимо те да се осъществят ", добави Денков.

Той изясни, че са обсъждали и други въпроси, свързани с това по какъв начин да създадат по-ефективна битката в корупцията, по какъв начин могат да работят дейно с всички институции.

Денков акцентира, че трите първи политически обединения са единни по отношение на това каква е политическата обстановка и какви да бъдат идващите стъпки.

" Една от главните проевропейски полезности е върховенството на правото, това беше една от главните аргументи ГЕРБ и Движение за права и свободи да съборят предходното държавно управление. Само да се поставят едни етикети и да не се гледа какво се поставя под тях е неконструктивно ", съобщи Божидар Божанов.

Атанас Атанасов твърди, че когато в предходното държавно управление мандатът е бил в ПП-ДБ, те са създали всичко допустимо да сформират такова.

" 7 пъти получи мандат Борисов, да вземе да сформира държавно управление. Два пъти поехме този ангажимент, направихме каквото успяхме и ротацията беше провалена от нашите сътрудници ", разяснява военачалник Атанасов.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР