Както всички тийнейджъри, героините от DCSHG имат любовни проблеми и

...
Както всички тийнейджъри, героините от DCSHG имат любовни проблеми и
Коментари Харесай

DC Super Hero Girls спасяват света по Cartoon Network - slava.bg

Както всички младежи, героините от DCSHG имат любовни проблеми и такива с връстниците си. Израстването обаче е особено предизвикателство за тях, тъй като след часовете и домашните те се изправят против злодеите и оказват помощ на жителите на Метрополис.
Новите епизоди от поредицата „ DC Super Hero Girls “ стартират от 13 април по Cartoon Network. Героините знаят, че другарството е същинската суперсила. Освен всичките си свръхестествени качества, имат нещо доста значимо - те са хармонична композиция от приятели-тийнейджъри. Именно тяхната взаимност и съдействие могат да спасят града от злото! Какво ли ги чака Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Джесика Круз този път? В новите епизоди на поредицата, на които продуцент е Лорън Фауст (също част от екипа на „ Реактивните девойки “), основните герои ще работят върху подобряването на суперсилите си. Естествено, това няма да е най-лесната задача.

Така е най-много, тъй като съчетаването на отговорностите на супергероите с компликациите, свързани с учението в гимназията, предизвиква доста проблеми. В новите епизоди Супергърл ще бъде неправилно упрекната за осъществяване на закононарушения, заради което ще бъде изключена от учебно заведение, а известността й измежду съучениците ще стартира да спада. Джесика и Пойзън Айви, въпреки това, ще се сплотяват в митинг против отсичането на 300-годишен дъб, на чието място се възнамерява построяването на нов парцел. Но дали ще спасят вълшебното дърво? И какво ще стане с всичките ни обичани героини? Новите епизоди на „ DC Super Hero Girls “ могат да се гледат от 13 април – всеки делник от 18.15ч. по Cartoon Network.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР