Както всички други катастрофи, така и самолетните, носят след себе

...
Както всички други катастрофи, така и самолетните, носят след себе
Коментари Харесай

Оцелели по чудо жени след самолетни катастрофи

Както всички други произшествия, по този начин и самолетните, носят след себе си големи материални вреди, само че най-много човешки загуби.

Причините за случаите са най-различни. Истинско знамение е, в случай че след самолетна злополука има оживели хора.

Най-новото видео от канала Top of the tops във Vbox7 показва няколко истории на дами, които са оживели след самолетни произшествия.

Сесилия Сичан

Безмоторен аероплан на Airbus хвърча на рекордна височина

Самолетна злополука през 1987 година в Детройт убива 154 пасажери и членове на екипажа. Един от пожарникарите чува тъничко гласче, приближаващ от смачканите ламарини на разрушения аероплан.

Tой с изненада разкрил живо 4-годишно момиче, плачещо на самолетната седалка измежду отломките. Родителите и братчето й починали, само че тя по знамение оживяла, въпреки и с изгаряния и контузии по тялото.

7 любопитни обстоятелството за новия максимален аероплан в света

Тя твърди, че при случая, майка й обгръща седалката с тялото си, с цел да я избави от гърмежа. Сесилия се възвръща, а по-късно е отгледана от нейните вуйна и чичо.

Лариса Савицкая

През 1981 година съветски пътнически аероплан, пътуващ от Комсомолск на Амур до Благовешченск, където е родена Лариса, се сблъсква в небето с боен аероплан и се разпада на части. Инцидентът става на височина 5220 метра. Загиват всички пасажери и екипажите на двата самолета.

Оцелява само Лариса, която се прибирала от меден месец с мъжа си.

Таен аероплан се приземи след 2 години в космоса

Идва в схващане, с голям брой съществени контузии, само че съумява да си направи заслон измежду отломките. Тя се пазела от студа с покривалата от седалките. От избавителния аероплан я виждат още на първия ден, само че вземат решение че е полеви геолог. Никой не мисли, че има оживели. Намират я след две денонощия със счупени ребра и ръка.

Весна Вулович

На 26 януари 1972 година югославски аероплан, който лети от Копенхаген за Белград, е взривен от бомба (терористичен атентат на групировката “Усташе”). Това се случва на височина 10 160 метра.

Оцелява 22-годишната стюардеса Весна Вулович.

В този миг Весна се намира в опашката на самолета. От гърмежа я избавя подносът с храна. Тя бива изхвърлена от самолета и пада цели 10 км надолу, удряйки се в заснежен скат.

Най-големият пътнически аероплан в света кацна в София (видео и снимки)

Стюардесата се избавя с фрактура на черепа, два счупени крайници и три гръбначни прешлена. Нейният случай е записан в Книгата на върховете на Гинес – като човек оживял след рухване от най-голяма височина.

Във видеото вижте и самолетни произшествия, снимани на камера:



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР