Както вече ви споделихме, Меган Маркъл е гост редактор на

...
Както вече ви споделихме, Меган Маркъл е гост редактор на
Коментари Харесай

Мишел Обама съветва Меган Маркъл за майчинството

Както към този момент ви споделихме, Меган Маркъл е посетител редактор на септемврийския брой на английския Vogue. Не, тя не краси корицата, а е избрала 15 дами, които да получат тази чест.

В броя обаче херцогинята на Съсекс има изявление с Мишел Обама, където първата дама приказва главно за майчинството и дава доста скъпи препоръки както на Меган, по този начин и на всички сегашни и бъдещи майки по света.

„ Наслаждавай се на безусловно всичко “, подобен е главният съвет на Обама по отношение на гледането на дете. В елементи това значи, да се научим, че няма по какъв начин да направляваме всичко, по тази причина е по-добре да се любуваме на процеса.

„ Повярвай ми, опитвала съм се да натрапвам всевъзможен надзор, изключително с първото дете. Но майчинството ме научи навръх противоположното. Не желаеме нищо неприятно да се случи на децата ни, само че животът си има свои проекти. По пътя има и синини, и рани, и разрушени сърца, и неравности, и изменничества. Всичко това е част от живота и няма по какъв начин да ги предпазиш изцяло.

Най-важното е да дадеш на децата нужното персонално пространство, с цел да се учат и развиват сами, тъй че да се трансфорат в хората, в които те желаят да станат, а не в това, което ние желаеме от тях да бъдат.

Майчинството ме научи на това, че работата ми не е да им проправям като булдозер път, в обезверен опит да отстрани всички трудности, на които могат да се натъкнат. Вместо това би трябвало да съм остров на сигурността и спокойствието за тях, където постоянно могат да дебаркират, когато се провалят в начинанията си. Това, което ние като родители би трябвало да вършим, е да ги учим по какъв начин да се научат да стават сами, откакто паднат “, споделя още Мишел Обама в изявлението за Vogue.

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР