Както вече стана ясно, Златка Райкова и Благой Георгиев ще

...
Както вече стана ясно, Златка Райкова и Благой Георгиев ще
Коментари Харесай

Златка и Благо Георгиев разкриха пола на бебето

Както към този момент стана ясно, Златка Райкова и Благой Георгиев ще стават родители. Вече се знае и какъв е полът на бебето. Изкусителната плеймейтка и Джизъса ще посрещнат наследник, оповестява " Уикенд ". Очаква се наследникът на звездната двойка да се появи на бял свят през октомври. Според слуховете някогашната русокоска била толкоз суеверна, че месеци наред пазела в загадка новината за бременността си. Това изяснява и селфитата от най-вече остарели фотоси, които Райкова буйно споделяше до неотдавна в обществената мрежа, с цел да заблуждава така и така подозрителните си фенове. Вижте тази обява в Instagram.
#love

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на Юни 11, 2019 в 8:27 PDT

За да не я урочасат зли и завистливи очи, хубавицата даже взела сложното решение да смени и пословичния цвят на косата си, добавя още изданието. Експерти от коафьорските среди обаче позволяват, че фрапантната смяна на косата е резултат от съвета на експерт, доверил, че бъдещите майки би трябвало да заобикалят нездравословните бои за коса и да се спрат на цвят, непосредствен до естествения. Факт е, че тъмните нюанси изискват по-малко грижи и не изтощават толкоз доста косата, колкото светлите. Вижте тази обява в Instagram.
Neon vibes www.miami-bag.bg. #miamibag #neongreen #beachbag #summer #ss19 #fashionista @miami_bag

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на Юни 11, 2019 в 1:18 PDT

Новината, че ще става майка за първи път Златка разкри в последното издание на " Папараци “. За нейния плодороден любим пък това ще е четвърта рожба, защото към този момент има три от двете си някогашни половинки. В момента бъдещите родители се любуват на ваканцията си в Гърция, събирайки загар под палещите лъчи на средиземноморското слънце. Вижте тази обява в Instagram.
Dinner time ‍‍

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova) на Юни 11, 2019 в 11:27 PDT

www.woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР