Както вече стана ясно, Евгени Генчев, чието име нашумя покрай

...
Както вече стана ясно, Евгени Генчев, чието име нашумя покрай
Коментари Харесай

Евгени Генчев прежали Валерия и се натиска с ново гадже

Както към този момент стана ясно, Евгени Генчев, чието име нашумя около присъединяване му във втория сезон на „ Ергенът “, е разграничен с манекенката Валерия Георгиева, с която се залюбиха по време на предаването, само че от дълго време не са забелязвани дружно. Запознати издават, че връзката им към този момент е завършила изрично.

 

Прави усещане, че пианистът по никакъв начин не си губи времето и от известно време е забелязван в компанията на друга дама. Той даже е снимал сантиментална фотосесия с инфлуенсърката и водеща Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Тя е изключително известна измежду младежите с искрено просташките анкети, които прави в столичните нощни заведения.

Кадрите, които Ивка пусна в обществената мрежа точно на рождения си ден, провокираха спорни мнения. „ А къде е кучкарката? Нали имахте огромна обич? “, „ Мама Светла внезапно ще вдигне кръвното отново! “, вайкат се фенове на музиканта.

 

Ето какво написа брюнетката с доста естетични корекции по случай празника си: „ И слънце, и мъгла, и пороен дъжд, и дъга даже – това е животът! Бъркоч ОТ страсти! ” Какво ще си сложиш? Ти избери. Подправките са в твоите ръце. И съвсем като изявление, по този начин летят въпросите в главата ти, само че не ги задаваш на различен, а на себе си. Огледалото е твоят другар и максимален зложелател. Клепачите постоянно се помиряват и затварят. Умората се е впила в теб като скреж по трева – зимна заран. Глобяваш се. Перфорираш си билета. Критики летят от всички лагери. Приятелски и противников. Но ти не си зложелател. Ти си изкуство. Твори обич. Бъди обич. Обичам рождените си дни. Особено когато ги извозвам с обичани хора. 25. Благодаря ти, Евгени Генчев! “. До името на пианиста, Ивка е поставила и сърце.

 

Иванова набра известност в обществената мрежа Тик-Ток по време на пандемията. Тогава тя отнесе доста насмешки поради несполучливо поставения хиалурон в устните. Впоследствие младата дама отиде в известна столична клиника и оправи вредите по лицето си. После си сложи силиконови импланти в бюста и си оперира носа в Турция. Сега Ивка води подкаст, където кани известни персони – артисти, музиканти, даже политици. Известна е с това, че обича да приказва за секс и от време на време се показва даже вулгарно. Напоследък обаче е смекчила тона.

 

„ За да ангажираш вниманието на публиката, би трябвало да си малко абсурден. Аз бях много вулгарна първоначално. Някои въпроси не бих задала в този момент. Иначе обичам провокативността. Сексът е тематика, която вълнува доста хора. Много веща, които аз съм коментирала зад микрофона, се дискутират на фамилни събития, в диалози сред дами и мъже, просто аз ги задавам обществено и ги снимам ”, споделяла е приятелката на Евгени, която държи на нощното си шкафче икона и вибратор.

 

Ивка е напълно друга като държание от предходното гадже на Евгени – манекенката и защитничка на животни Валерия. Георгиева. „ Ще избутат още малко, с цел да се възползват от вниманието към тях и след това ще се разделят ”, предвидиха осведомени

още след края на шоуто „ Ергенът “. Валерия нееднократно е демонстрирала, че се вълнува

най-много от четириногите в приюта си. Любовта на пианиста не изглеждаше да е измежду целите й.

 

Хубавицата влага всичките си пари и свободното си време в организацията, която

е основала взаимно със своя другарка. В момента Георгиева и партньорката й Кристина се грижат за над 50 кучета. Ако някой алармира за ранено животно, те го водят при ветеринар, по-късно се пробват да намерят осиновители – хора, които да се грижат за него и да му дадат цялата си обич. Победителката в „ Ергенът " 2 е споделяла, че отговорността за толкоз животни не е лесна, само че до момента е успявала да съчетава активността в приюта с специалността си на модел и пътуванията по света.

Постоянно място за Евгени в живота й обаче по този начин и не се е намерило.

 

Валерия не крие, че с музиканта са много разнообразни. „ Аз съм доста последна и директна, споделям нещата едно към едно, а той е по-балансиран, по-дипломатичен, изяснява тя. Красавицата отхвърля да разяснява фотосите на Генчев с Ивка Бейбе и избира да се концентрира върху работните си задължения.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР