Както вече сме ви информирали (от първо лице) беше официално

...
Както вече сме ви информирали (от първо лице) беше официално
Коментари Харесай

Как се справя най-дългата Dacia с лосовия тест

Както към този момент сме ви уведомили (от първо лице) беше публично показана през септември предходната година на автомобилното ревю в Мюнхен. Днес това е най-достъпният седемместен автомобил на европейския пазар, съчетаващ качествата на комби, кросоувър и миниван. Подробното ни ревю на модела можете да видите , а в този момент ще ви разкажем по какъв начин се оправя най-дългата Dacia с " лосовия " тест.

Каналът km77 неотдавна организира „ лосов “ тест на седемместно комби от Румъния. Припомняме, че това тестване се прави, с цел да се дефинира какъв брой добре автомобилът заобикаля затруднение, което ненадейно се появява пред него. Формално пробата се смята за изискан, в случай че автомобилът заобиколи затруднение със скорост 77 км/ч, без да удари нито един конус.

Jogger не съумя да реализира тази скорост, като най-хубавият резултат е 70 км/ч. Заради дължината на колата се отбелязва недозавиване на автомобила. Jogger е най-големият модел в линията на Dacia. Дължината му е 4.55 метра, а размерът на багажника доближава 1 819 литра, в случай че сгънете всички седалки, като се изключи предните две. Автомобилът, който се продава и у нас е оборудван с избор от два трицилиндрови мотора, само че скоро ще се появи и хибридна версия.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР