Както вече сме казвали, хубавото на лятната пауза в спорта

...
Както вече сме казвали, хубавото на лятната пауза в спорта
Коментари Харесай

Левски София и новите екипи на футболния клуб

Както към този момент сме казвали, хубавото на лятната пауза в спорта е, че се реализират доста прехвърляния, които могат да трансформират образа на всеки един тим.

Другият прекрасен аспект е, че футболните тимове показват и новите си екипи. Вече обърнахме внимание на специфичното в новите екипи на Реал Мардид, Бирмингам и Арсенал, а в този момент ще хвърлим един взор и на тези на Левски София.

Те бяха показани преди няколко часа на специфична конференция. През сезон 2019/2020 Левски ще се върне към традициите си. Това ще се случи най-много посредством връщането на емблематичното " Л " на гърдите. Според уеб страницата на " сините " то участва в емблемата на клуба от 1919 година, а за първи път е употребявано върху екипите през 1924 година

Поредна отпратка към историята е и първият щемпел на Левски, който може да бъде открит на новите екипи отвътре на яката. На фланелките има и жълто-червена лента, която символизира цветовете на първите екипи, с които тимът е играл при основаването си.

Вратарският екип ще бъде бял, а титулярните екипи, естествено, сини. Резервният екип, който ще бъде употребен при потребност в гостуванията, ще бъде жълт, а третият екип - черен.

И тази година оборудването на Левски ще бъде на Nike като забавното е, че имената на футболистите ще бъдат изписвани на кирилица.

Това обаче ще бъде само във вътрешното състезание, тъй като в евротурнирите ще бъдат изписвани на латиница. Другата оригиналност е смяната на генералния спонсор. От новия сезон това ще бъде Национална лотария. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР