Както във всяко семейство, така и в кралското винаги се

...
Както във всяко семейство, така и в кралското винаги се
Коментари Харесай

Най-забавните снимки на кралицата заедно с Кейт и Меган

Както във всяко семейство, по този начин и в кралското постоянно се отдава респект към най-възрастния човек.

В някои фамилни родове, традициите се пазят и до през днешния ден, а уважението към най-големите и най-мъдри в фамилията - от извънредно значение.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ЗАБАВНИТЕ СНИМКИ НА КРАЛИЦАТА ЗАЕДНО С КЕЙТ И МЕГАН

По сходен метод стоят нещата и в кралските фамилии, където с изключение на уважението, стоят вековни обичаи, които се предават от потомство на потомство. Монархът е в основата на дома, освен на страната.

Всеки се преценява с кралицата по един или различен метод.

Най-добрите тоалети на Меган Маркъл след годежа (СНИМКИ)

Това важи с цялостна мощ и за най-младите членове на изтънчената фамилия.

Най-новото "попълнение " към фамилия Уинзор, както към този момент се досещате сами, е Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс. За нея евентуално към момента е мъчно да одобри и научи чисто протоколните формалности за държание и облекло, когато се посрещат посетители, на публично събитие и така нататък

Скоро ви разказахме, че в наличието на Елизабет II някогашната актриса не облича облекла, които са в прекомерно ярки цветове. Тогава стилното списание "Харпърс Базар " означи, че може да име две аргументи за този забавен подробност.

Най-смешните фотоси на кралица Елизабет II

Едната причина - персоналното желание на Маркъл към облекла в неутрални цветове, а другата - почитание към Нейно величество, която постоянно залага на пъстри тоалети, когато се появява обществено.

Във видеото горе вижте непредвидени фешън правила, които кралското семейство би трябвало да съблюдава

Разкриха повода за ярките облекла на кралица Елизабет Втора

Двете херцогини не веднъж са имали опцията да бъдат в наличието на Нейно величество по време на публични прояви, само че без компанията на техните съпрузи - принцовете Уилям и Хари.

В аристократичните среди е значимо да се покаже, че най-възрастният член на фамилията утвърждава по-младите, бъдещи наследници.

По сходен метод Меган имаше достойнството да бъде дружно с Елизабет II за първи път обществено малко след сватбата.

Двете участваха на формалното разкриване на моста Мърси Гейтуей на едноименната река - един от най-внушителните инфраструктурни планове във Англия през последните години, и на спектакъл Сторихаус в град Честър, графство Чешър. От фотосите си личеше, че двете дами прекарват отлично, когато са дружно.

В галерията горе може да видите едни от най-красивите и занимателни фотоси на кралица Елизабет II и нейните снахи.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР