Както ТОПСПОРТ първи Ви съобщи - отборът на ЦСКА вече

...
Както ТОПСПОРТ първи Ви съобщи - отборът на ЦСКА вече
Коментари Харесай

ЦСКА набеляза още трима от Първа лига, цел №1 е стражът на Локо

Както ТОПСПОРТ първи Ви заяви - тимът на ЦСКА към този момент е осъществил своя първи зимен трансфер. Предварителен контракт с клуба подписа Здравко Димитров от Септември, само че това като че ли няма да бъде единствената покупка на " алените " от Първа лига.

 ЦСКА подписа прелиминарен контракт със Здравко Димитров
ЦСКА си обезпечи първи нов футболист за 2019 година

" Червените " подписаха с млад гений

Съотборникът на Димитров - Ишмаел Байду също е попаднал в полезрението на Нестор ел Маестро. Привличането на 19-годишният гений обаче е по-трудно на този стадий, твърди " Тема Спорт ". Той няма паспорт от страна в Европейски Съюз, а броя на тези чужденци на " Българска войска " е много висока.

" Червените " не престават да наблюдават изявите и на вратаря на Локо (Пд) - Мартин Луков и са останали впечатлени от играта му в събота. Срещу " алените " той записа следващ добър дуел този сезон, като направи чудесно избавяне при удар на Манолев през първата част.

В края на срещата избави и в обстановка очи в очи с Али Соу. 25-годишният Луков стигна до националния тим през тази година, а треньорът на вратарите Ивайло Петров-Пифа го дефинира в изявление като " най-хубавия български пазач в шампионата ", като отличи и Георги Георгиев от Верея.

 Марков: В ЦСКА напрежението е всеки ден, битката за купата ще бъде непредвидима
Марков: В ЦСКА напрежението е всеки ден, битката за купата ще бъде непредвидима

" Ел Маестро би трябвало да каже на кои позиции желае нови попълнения "

" Армейците " възнамеряват да привлекат двама или трима нови през зимата, като ще създадат нов опит да вземат звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР