Както T-Class, така и Citan Tourer от Mercedes-Benz вече могат

...
Както T-Class, така и Citan Tourer от Mercedes-Benz вече могат
Коментари Харесай

MB T-Class и Citan Tourer вече и в дълъг вариант

Както T-Class, по този начин и Citan Tourer от Mercedes-Benz към този момент могат да бъдат поръчани в дългата версия и да станат съвсем пет метра дълги. Освен това модулът Marco Polo, който може гъвкаво да се инсталира и отстранява, с цел да се трансформира ванът в микро кемпер, към този момент е в предлаганата гама.

Що се отнася до междуосието, дългата версия на Т-класата е повишена с 38,4 сантиметра по отношение на общоприетата версия. Това способства, наред с други неща, за повече пространство в интериора - имат възможнос за трети ред седалки с две обособени места и дългата версия предлага до седем места. В съпоставяне с модела със общоприета дължина, има три обособени седалки на втория ред в дългата версия - те са самостоятелно регулируеми и имат регулируеми на височина облегалки за глава. И вторият, и третият ред седалки също са леко повдигнати и оферират задоволително място за краката на всички. За оптималната еластичност при потребление на интериора, всички седалки на втория и третия ред могат да се местят поотделно и с помощта на ниското си тегло могат елементарно да се сгъват и отстраняват.

Максималният размер на багажното поделение също се възползва от по-дългото междуосие - в съпоставяне със общоприетата дължина той се усилва с 1270 литра до най-много 3660 литра. T Class с дълго междуосие се предлага от 32 547,69 евро.

Междуосието на Mercedes-Benz Citan в дългата версия е повишено с 38,4 сантиметра до общо 3,10 метра по отношение на общоприетата версия. Дългата версия е общоприетоо оборудвана с три обособени седалки на втория ред. Има и опция за слагане на две спомагателни самостоятелни седалки на третия ред. В тази версия Citan Tourer предлага място за до седем души. И вторият, и третият ред седалки са регулируеми.

Ако е належащо, облегалките могат да се прегънат изцяло, а обособените седалки могат елементарно да се прегънат с помощта на ниското им тегло. Това значи, че Citan Tourer с дълго междуосие може да се употребява още по-гъвкаво за разнообразни цели в комерсиалния бранш. Стандартно има две плъзгащи се странични порти. Товарното пространство също е елементарно налично откъм гърба - прагът е на височина малко над 55 см. Електрическа ръчна спирачка и задна врата със задно стъкло са общоприети. Като опция на задната врата се оферират задни въртящи се порти. Цените за дългата версия на Citan Tourer стартират от 33 141,50 евро.

Модулът Marco Polo трансформира Mercedes-Benz T-класа със общоприета дължина и Citan Tourer в микро кемпер за нула време. Къмпинг модулът, може да се инсталира и демонтира, слага се в багажника на съответното транспортно средство и се фиксира за закрепващите халки. Състои се от общоприет спален модул за двама души и кухненски модул по желание с мивка и газов котлон. По предпочитание към кухненския модул може да се добави и хладилна кутия.

Други опционални функционалности включват спомагателна батерия, спален пакет със затъмняващи детайли и вентилационни решетки със отбрана от инсекти за стъклата на прозорците, както и джобове за прозорци, които могат да бъдат закрепени сред C и D колоните, маса и къмпинг столове. Масата предлага два разнообразни крайници и затова може да бъде сложена навън или закрепена откъм гърба. Цената на модула Marco Polo стартира от 3059,85 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР