Както се казва, Където и да отидеш, хубава ли си,

...
Както се казва, Където и да отидеш, хубава ли си,
Коментари Харесай

Напорист фен направи серенада на Александра

Както се споделя, " Където и да отидеш, хубава ли си, няма да останеш без компания ". Точно това се случило с поп-фолк певицата Александра, до момента в който заснемала видеото към новият си план " Бебе ".

" Дойде време за фотоси, всички отидохме на морето. Но за моя наслада или злощастие – не знам по какъв начин да го дефинира, имаше чужденец, който доста ме хареса и от самото начало пречеше на снимането на видеото ", разяснява през смях изпълнителката.

Ухажорът не спирал да й приказва на британски и да я изненадва с цветя и дарове. С тези на пръв взор приятни жестове обаче пречел на снимачния развой. Въпреки всичко, Александра не разрешила да я разконцентрират - досега, в който непознатият Ромео не повикал музиканти и не почнал да пее дружно с тях.

" Беше огромен цирк! Много радостно стана, само че се наложи да повикаме защитата. Момчетата го помолиха да се дръпне от снимачният развой, защото пречеше на работата ”, споделя изпълнителката.

Видеото на " Бебе " излезе още през лятото на 2017 година, само че заради редица проблеми беше спряно от youtube платформата. Това обаче не попречи на плана да се подреди измежду шлагерите на лятото.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР