Както преди години мой познат, който беше депутат в Народното

...
Както преди години мой познат, който беше депутат в Народното
Коментари Харесай

Криминалистът Иван Савов: Мартин Божанов се е чувствал над закона, не е имал никакви страхове

Както преди години мой прочут, който беше народен представител в Народното събрание ми сподели:  " Ако искаш нещо да се замете, направи комисия в Народното събрание ". От предишното на Нотариуса стана ясно, че изказванието на премиера Денков, че е бил с чисто досие в Министерство на вътрешните работи, не е правилно. Години наред е имал сериозен достъп до най-специализираните звена в Министерство на вътрешните работи. Всичко мирише на доста съществено преплитане на ползите сред въпросното лице и неговата проведена незаконна група, и високопоставени държавни лица, в това число и известни персони. Това коментира криминалистът Иван Савов в студиото на  " Денят ON AIR ".

" Подозирам, че сходни търговци на въздействие няма единствено в столицата. Има и районни реализатори. Държавата да вземе да разплете случая ", прикани Савов.

По думите му около 1 час тялото на Мартин Божанов - Нотариуса е лежало безжизнено и не е ясно какво тъкмо се е случвало през това време, като не изключи разновидността, че е допустимо някой да се е опитал да прикрие уликите.

Според Савов в правосъдната система има и значително магистрати и чиновници, които са съзнателни хора, само че да си естествен там е изключение.

" Чувствал се е над закона, даже си е сменил ЕГН-то, не е имал никакви страхове. Цялата правоохранителна и правораздавателна система на България дължи съществено пояснение ", сподели Савов в ефира на Bulgaria ON AIR.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР