Както посочих миналия месец, Бордо е основният кандидат за изба,

...
Както посочих миналия месец, Бордо е основният кандидат за изба,
Коментари Харесай

Как да изградите винарска изба: ръководство за френски вина, които отлежават добре

Както показах предишния месец, Бордо е главният претендент за маза, защото там няма дефицит на вино на добра цена, което заслужава отлежаване. И има подготвен второстепенен пазар за вино с добра известност, в случай че желаете да продадете малко.

През последните години се разви второстепенен пазар за първокласно шампанско, само че тези виновност надали се квалифицират като преференциални. В момента е мъчно да се откри шампанско на добра цена в Обединеното кралство. Досега най-икономичният метод да го купите в количество - за идна женитба, да вземем за пример - е да отидете с кола до района и да купите непосредствено от почитан фамилен производител. Имате право да внесете 12 бутилки пенливо вино безмитно и по-късно ще бъдете таксувани £2,67 за бутилка (същото като за безшумно вино, от което имате право да внесете 18 литра безмитно).

Разбира се, би трябвало да вземете поради цената на пътуването си, само че Шампанско не е мъчителен или отдалечен район за посещаване от Обединеното кралство и съвсем несъмнено ще спестите пари като цяло....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР