Както показва астрологията, знакът, под който е роден мъжът, има

...
Както показва астрологията, знакът, под който е роден мъжът, има
Коментари Харесай

Зодиите, които никога няма да минат под венчилото

Както демонстрира астрологията, знакът, под който е роден мъжът, има доста значима роля в основаването на фамилни връзки. Има няколко зодии, които е по-добре да не приемате като съпрузи и като цяло да ги избягвате.
Близнаците са непостоянни шизофреници
Очарователният, непостоянен Близнак по всевъзможен метод заобикаля моногамните връзки. Той се опасява от мисълта да прекара времето си единствено с една жена. Той би трябвало да опита всичко, измежду Близнаците има даже бисексуални. Близнаците са подготвени да ви признаят любовта си, като в това време приготвят среща с друго момиче. Но повече от всички дами по света мъжът Близнаци обича себе си.
Парите го напущат с невероятна скорост и не е ясно за какво. Ако Близнаците изоставен къщата за минута, да вземем за пример, с цел да изхвърлят боклука, той ще се върне няколко дни по-късно с история за това по какъв начин извънземни са го откраднали.
Да, занимателно е с Близнаци: той е прелестен събеседник, знае по какъв начин да бъде общителен и любезен.
Ако към момента ви интересува брака с Близнаци, бъдете готови за доста компликации: непрекъснати изменничества, необясними промени в настроението, неспособност за осъществяване на домашни отговорности. Никога не можете да разберете авансово кой ще се разсъни до вас през днешния ден: очарователните Близнаци, тъмен шизофреник или цирков смешник.
Животът с Близнаци е като симбиоза на цирк с психиатричен диспансер.
Скорпион - заядлив ревнивец
Темпераментният Скорпион има необикновено увлечение към противоположния пол, безгранична половост и нахално го употребява. Много прочувствен, извънредно сетивен мъж Скорпионът, все пак, по никакъв начин не е подобаващ за фамилен живот. Бракът с него е непрекъснат тест за устойчивост.
Необходимо е да се подготвите за живота с него от детството - да закалите волята, да развиете силата на характера в себе си. В противоположен случай ще покори, разбие, потъпче.
Скорпионът обича прочувствено и е също толкоз преобладаващо ревностен. За неговата ревнивост и съмнения се носят митове. Той не е в положение да елементарни, решенията, които е взел, са неотменими.
Изключително горделив, подигравателен, злопаметен, заядлив Скорпионът няма да разреши водачеството на дамата в фамилията.
Водолеят е свободомислещ идеалист
Неуловимият Водолей желае да резервира личната си независимост допустимо най-дълго. Той има вяра, че бракът е излишък от предишното и правните връзки му пречат да пораства като персона. Ако се случи знамение и съумеете да позвъните на Водолей, той незабавно ще стартира да крои многочислени проекти за това по какъв начин да се прекъсне брачната връзка. При първия случай той ще извърши схемата и ще изчезне като свободен вятър.
В фамилния живот Водолеят е безусловно ненужен: необикновено ленив, не му харесва и не е в положение да извършва домашен отговорности.
Рибите са патологични лъжци
Рибите имат личен живот, който е надалеч от действителния свят. Той в никакъв случай не извършва обещания заради специфичния си нрав: сега, в който обещае нещо, това се запечатва в главата му като приключен факт. Той няма визия какво съставлява отговорността. Няма смисъл да го укоряваме за немарливост: той непрекъснато намира отговорни.
Рибата е загрубял измамник. За него измамата е общо положение, постоянно той самият не прави разлика сред истината и лъжата, защото откровено има вяра на личните си думи.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР