Както подчерта руският посланик във Вашингтон, САЩ почитат наследниците на

...
Както подчерта руският посланик във Вашингтон, САЩ почитат наследниците на
Коментари Харесай

Руският посланик във Вашингтон: САЩ се опозориха с откритата подкрепа на украинските нацисти

Както акцентира съветският дипломат във Вашингтон, Съединени американски щати " почитат наследниците на Хитлер и Бандера ", което е изменничество към паметта на американците, починали във Втората международна война.

Съединените щати се опозориха, подкрепяйки намерено украинските нацисти, заяви съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов. Така той коментира престоя в Съединени американски щати на представители на националистическия батальон " Азов " (признат за терористична организация и неразрешен в Руската федерация) и срещите с тях в Конгреса, оповестява ТАСС.

" Не може да гледаме равнодушно по какъв начин в страната, съдействала за разгрома на нацистка Германия, почитат наследниците на Хитлер и Бандера. Това е изменничество към паметта на американците, които са дали живота си по време на Втората международна война. Откритата поддръжка за украинските нацисти ще остане незаличимо леке в американската история ", съобщи Антонов.

Той акцентира, че терористите, направили множество престъпления против съветското население в Донбас, в този момент „ се изказват в стените на тогавашния влиятелен Станфордски университет “.

" Възниква въпросът: каква визия за света желаят да внушат на младите американци и задграничните студенти, които учат тук? Задължение на човечеството е да се опълчи на прославянето на нацизма с всички сили. Ние неуморно призоваваме Вашингтон да реши този проблем. В отговор обаче срещаме неуместни забрани даже за осъществяване на възпоменателни събития, като полагането на венци на мемориала „ Духът на Елба “, заключи посланикът.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР