Както по-рано тази година ви разказахме, заедно с Phantom Liberty,

...
Както по-рано тази година ви разказахме, заедно с Phantom Liberty,
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Обновление 2.0 за Cyberpunk 2077

Както по-рано тази година ви разказахме, дружно с Phantom Liberty, първото независимо допълнение за Cyberpunk 2077 ще се появи и огромно обновяване за главната игра. С Update 2.0, CD Projekt RED има намерение да проеобрази изцяло Cyberpunk 2077 и доста от обещаното преди да излезе играта, ще се появи с 2.0. Повече детайлности, както и датата на излизане на обновлението бяха дадени по време на постоянното издание на Night City Wire.

Полското студио дава обещание цялостна преправка на разнообразни системи, като да вземем за пример тези за уменията и киберуера, нова капацитативна системи, усъвършенстване на AI съставния елемент във връзка с боевете, UI и UX усъвършенствания, нови радиостанции, смяна в метода на деяние на системата на плячката, както и цялостна преправка на полицейската система. И несъмнено тук влиза по този начин чаканата пукотевица от колите и пердах с транспортни средства.

Ще може да стреляте освен от вътрешността на колата, само че и от мотоциклет, през страничните прозорци на автомобила, а в случай че имате транспортно средство с CrystalDome, ще е нужно само да отворите плъзгащата се врата. Докато сте на мотора, с изключение на огнестрелно оръжие, ще може да употребявате и хладно такова и дори да го забодете в гумата на транспортното средство на съперника ви. Нетрънърите от своя страна ще могат да употребяват хакерските си умения, с цел да взривяват други коли в придвижване, да ги накарат да стопират ненадейно или да ускорят без опцията да спрат. Всичко това и още доста по-дребни и по-големи усъвършенствания идват на 21.09, до момента в който Phantom Liberty излиза на 26-ти този месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР