Както обикновено, собственичката на четири кучета Кристин Карон от Отава

...
Както обикновено, собственичката на четири кучета Кристин Карон от Отава
Коментари Харесай

Кучето на Кристин я захапа леко и животът и се преобърна

Както нормално, собственичката на четири кучета Кристин Карон от Отава си играеше с домашните си любимци в градината, написа zdrave.to.

Изведнъж обаче едно от кучетата, тригодишен Ши Цзу на име Бастър, леко я ухапва за ръката и животът й един път вечно се прекатурва.

Кристин незабавно промива раната, като на пръв взор няма инфектиране. Три дни по-късно обаче тя се почуствала замаяна и почнало да й се повдига.

Няколко дни по-късно тя постъпва в болница и лекарите би трябвало да я вкарат в изкуствена кома. Оказва се, че бактериите, които са били в устата на кучето или на повърхността на кожата на Кристин, са попаднали в кръвта на дамата.



Тези бактерии предизвикват сепсис - мощно инфектиране, което води до задръстване на кръвоносните съдове. Поради нарушавания в кръвоснабдяването на крайниците, лекарите ампутират двата крайници и една ръка на дамата. След като бе изписана от болничното заведение, Кристин трябваше да се научи още веднъж да върви - към този момент на протези.

.



Въпреки тази ужасна история, Кристин към момента живее в живота си и обича кучетата си. Сега нейната цел е да опише на хората за сепсиса, да се научи да го разпознава в ранните стадии и да помогне със оправянето с следствията от него по време на рехабилитационния интервал.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР