Както много холивудски звезди, така и Дженифър Лопес е била

...
Както много холивудски звезди, така и Дженифър Лопес е била
Коментари Харесай

Джей Ло също преживяла сексуален тормоз в началото на кариерата си


Както доста холивудски звезди, по този начин и Дженифър Лопес е била подложена на сексизъм и тормоз. Тя споделя за един неприятен спомен от началото на кариерата си в изявление за "Harper's Bazaar".

Дженифър Лопес поддържа придвижването "Time's Up" основано през януари тази година. В изявлението си тя споделя за персонално прекарване още при започване на музикалната и актьорска кариера. Случката е с режисьор на филм. "Не съм претърпяла полов тормоз, както са претърпели някой дами. Но дали режисьор ми е споделил да махна тениската и да си покажа гърдите? Да. Дали съм го направила? Не", споделя 48 годишната певица.

Въпреки че Дженифър Лопес е намерила кураж при започване на кариерата си да каже "не", тя схваща опасенията на избрани лица и парализиращите страхове, че ще изложат кариерата си на риск, в случай че откажат да вършат неща, с които не се усещат добре. "Бях ужасена до момента в който приказвах. Спомням си по какъв начин сърцето мощно ми биеше и си споделях: Какво върша? Този човек ме наема! Това бе един от първите ми филми. Дълбоко в себе си знаех, че не е добре. Нещата с мен можеха да се объркат. Но момичето от Бронкс в мен сподели: Не няма да го направя", споделя холивудската звезда.

Time's Up» ( "Времето изтече") е придвижване, което се сътвори през януари тази година в Холивуд. То е за потърпевшите от полов тормоз в отговор на аферата Уейнстейн. Много от звездите от шоубизнеса поддържаха придвижването, а точно по време на церемонията на Златния Глобус. Тогава мъже и дами облечени в черно участваха на събитието. Същия ден Дженифър Лопес бе в Пуерто Рико, с цел да поддържа жителите на острова потърпевши от ураганите Ирма и Мария. По време на тирада от мястото тя намигна на придвижване "Time's Up". "Много дами чрез" Time's Up "се борят за тъждество и против половия тормоз. Аз заставам пред вас през днешния ден облечена в черно, с цел да ви поддържа. Същото е и в Пуерто Рико: Искаме равноправие". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР