Както много българи и българки, журналистката Кристина Патрашкова даде воля

...
Както много българи и българки, журналистката Кристина Патрашкова даде воля
Коментари Харесай

Патрашкова умили с разказ за Иван Иванов, избухна в сълзи като видя некролога му

Както доста българи и българки, журналистката Кристина Патрашкова даде воля на скръбта си по кончината на огромния артист Иван Иванов. Тя употребява присъединяване си в „ На кафе “ по Нова телевизия за каже доста топли думи In Memoriam за легендата на златните години на българското кино.
Патрашкова прочувствено описа за резултата, който е имал Иван Иванов върху дамите, изключително в младостта си. Тя продължава да помни впечатляващите опашки пред театъра, когато артистът е играл Ромео. Журналистката помни какъв брой развълнували са били почитателките, когато могат да се приближат и да го допрян.
Журналистката не пропусна да подчертае, че Иван Иванов е един от най-емблематичните бунтари в българското кино, както в кадър, по този начин и отвън него. Той не се опасяваше да спори с режисьори и сценаристи, напомни Кристина Патрашкова.
В края на този самобитен некролог на кумира на няколко генерации, тя не съумя да удържи сълзите си. Патрашкова сподели, че думите й за Иван Иванов са изцяло откровени със сълзите.
Водещата Гала добави почитта към артиста с един забавен и индикативен факт. „ Първото нещо, което е излъчено по Нова телевизия е филмът „ Всичко е обич “. Преди да има вести, преди да има стратегия още, първият кадър, който е излъчен, е началото на кино лентата “, разкри тя, явно разчувствана от гибелта на именития български артист, предава Vihrogon.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР