Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на

...
Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Няма нужда да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки

" Както е тръгнало, ще разрушим страната, с цел да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. Не, благодаря. Няма потребност ".

Това сподели зам.-председателят на Народното събрание и водач на участващата във властта НФСБ Валери Симеонов във връзка подадената оставка на правосъдният министър Данаил Кирилов и продължаващите съвсем два месеца митинги против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

По-рано неговият заместител в НФСБ Валентин Касабов назова стачкуващите " гащници " и " стадо " и разгласи, че техният

Симеонов даде да се разбере, че не поддържа отстраняването на Кирилов от министерския пост. Смятал го за несъстоятелно и осъществено под натиска на " оредялата навалица властолюбци от жълтите плочки ".

" Това е човек безусловно честен, който не може да бъде упрекнат в никакво користолюбие или лобизъм, камо ли за корупция да приказваме. Това е човек, който си прави работата съзнателно и за мен, и за нас от НФСБ е неразбираемо по какъв начин може да бъде освободен или както по български към този момент можем да си го кажем " оставчен " един министър, който си прави работата. За да се в профил един човек от някакъв административен или политически, или в тази ситуация министерски пост, би трябвало да има причина за неговото премахване. Не може повода да бъде еди кой си не го харесвал, пък този еди кой си е от службогонците, които се борят в този момент за приемане на власт не по легален метод през избори, а през напън от улицата ", сподели още Симеонов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР