Както е известно, до някаква степен зодиакалните знаци определят характера

...
Както е известно, до някаква степен зодиакалните знаци определят характера
Коментари Харесай

Най-подходящата секс поза за всяка зодия

Както е известно, до някаква степен зодиакалните знаци дефинират характера и характерността на всеки човек. Дори когато става въпрос за секс. Може би има метод да разберете по какъв начин тъкмо да подлудите новия си сътрудник.

Използвайки астрологията, вие елементарно може да научите кои са обичаните секс пози на всеки един от детайлите в зодиака, написа tialoto.bg. Четете деликатно, а след това не губете време да приложите наученото на процедура!

Въздушни знаци

Представителите на зодиите Близнаци, Везни и Водолей са едни от най-капризните любовници в целия зодиак. Когато са влюбени обаче, въздушните знаци се усещат мощно подвластни от своя сътрудник и от тях може да се чакат единствено хубави неща в полов проект. В случай, че вашата половинка е една от тези зодии, имайте поради, че наложително би трябвало да вкарате доза фикция сред чаршафите.

Това не значи, че въздушните знаци желаят да вършат секс с всеки различен, само че не и със своя сътрудник. Те просто имат богато въображение и в случай че употребявате своето с тях, сигурно няма да сгрешите. Секс позите, подобаващи за знаците, белязани от детайла въздух, са кучешката и обърната ездачка - при която дамата е от горната страна, само че с тил към мъжа.



И двете пози оферират чудесно поле за изява на всеки сътрудник – защото няма зрителен контакт, мъжът и дамата ще би трябвало да се стараят да поддържат удоволствието си по доста други способи.

 Земни знаци

Телците, Девите и Козирозите са чувствени любовници. Докато вършат секс, те се отдават изцяло на удоволствието и не мислят за нищо друго. Харесват атлетичния секс и се любуват на всичко, което може да поддържа тяхната полова централизация и наслаждение.

 Земните знаци обичат да вършат секс изправени до стената или пък в някоя сложно-атлетична поза. Уникалният ъгъл сигурно ще даде спомагателна възбуденост и на двамата сътрудници.

Водни знаци

Скорпионите, Рибите и Раците са известни с дълбокия си полов интензитет. Водните знаци имат предпочитание за прочувствена връзка посредством полово наслаждение. Те желаят да обхванат в дълбините в спалнята и отвън нея.

Ако се стремите да съблазните някой воден знак, знайте, че би трябвало да наблегнете освен на сексуалността, тъй като тя върви ръка за ръка с възприятията. Основният акцент в секса е оптималната стимулация и за двамата сътрудници, по тази причина изключително подобаваща е мисионерската поза и нейните разнообразни вариации.



Според специалисти тази поза дава късмет за синхронизиране на оргазмите. В случай, че мисионерската поза ви доскучае, пробвайте секс поза „ ножици “ (двамата сътрудници лягат по тил с глави в противоположни направления и преплитат краката си).

Огнените знаци

Овните, Лъвовете и Стрелците обичат животинския секс. Те се любуват на чувствения секс, съпроводен с доза експанзия. Огнените знаци желаят да се усещат завоеватели и да печелят във всичко, в това число и в секса.

Представителите на детайла огън обичат да ползват върху тях разнообразни техники, до момента в който не се почувстват задоволени и до момента в който не доближат до връхната точка. Ако желаете да съблазните човек с огнен знак, може да заложите на кучешката поза, която изключително възбужда мъжете Овни, Лъвове и Стрелци.

Другата обичана поза на огнените знаци и най-много на дамите, е когато дамата е от горната страна. Ключът към задоволяването на огнените зодии е като поставите техните представители в мощната позиция.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР