Както е известно, Brabus е специализиран в областа на суперавтомобилите

...
Както е известно, Brabus е специализиран в областа на суперавтомобилите
Коментари Харесай

Brabus 1300 R – разпродаден само за две минути! - видео

Както е известно, Brabus е профилиран в областа на суперавтомобилите и спортните лодки. В ново съдействие с KTM, тунинг експертите от Рурската област към този момент се насочват и към двуколесните. Целта на съдействието - нова оферта в мотоциклетизма от висок клас.

„ Brabus 1300 R е създаден за да сплоти надълбоко вкоренените идентичности и стилове на дизайн на KTM и Brabus, и съставлява най-хубавото от двете марки “, е изказването на компанията. Експресивният Nakes Bike е основан на KTM 1290 Super Duke R Evo. Задвижва се от двуцилиндров, V-образен мотор с мощ 132 кВт/180 к.с. и въртящ миг 140 Нм.

Олекотените ковани джанти с 9 спици, особено направените карбонови въздухозаборници, впечатляващият фар и особено създадената, отопляема седалка на лидера са в стила на Brabus.

Brabus 1300 R се предлага в цветовете "Magma Red " и "Signature Black ". Ще бъдат издигнати единствено по 77 машини на всеки от тези два разновидността. Числото 77 значи годината, в която е учредена Brabus. А цената? KTM желае единствено 39 500 евро за машината, което е даже малко под 220 евро за к.с.



BRABUS 1300R, първият мотоциклет от чисто новото публично съдействие сред австрийски експерти по мотоциклети от KTM и немските специалисти по първокласна подвижност BRABUS, се продаде за по-малко от две минути посредством уеб страницата на KTM.

Онлайн продажбата на чисто новия и стеснен първокласен “гол ” мотоциклет стартира в 15:00 часа и лиши единствено 1 минута и 55 секунди, с цел да бъдат резервирани всички 154 ултра-ексклузивни мотоциклета BRABUS 1300 R от крайни клиенти посредством цифровата платформа за предварителни поръчки на KTM. Това значи, че почти един BRABUS 1300 R е бил продаден всяка секунда – финализирайки стартовия уикенд, белязан с извънредно високо внимание. KTM сътвори онлайн лист с чакащи, който ще даде опция на заинтригуваните купувачи да се снабдят с BRABUS 1300 R, в случай че някоя предходна резервация бъде анулирана.

Луксозният гол мотоциклет BRABUS 1300 R не е единствено първият мотоциклет на BRABUS – той също по този начин съставлява началото на формалното партньорство сред KTM Sportmotorcycle GmbH и BRABUS GmbH за основаване на неповторими и свежи съвременни първокласни мотоциклети, ясно разграничени от общоприетите KTM продуктово портфолио.

BRABUS 1300 R е завладяващо ново допълнение към портфолиото на BRABUS от особено направени, високопроизводителни артикули за първокласна подвижност, което съчетава типичния за BRABUS „ черен и самоуверен “ дизайнерски език с извънредно усъвършенстваната платформа на KTM 1290 SUPER DUKE R EVO който съчетава невероятната мощ от своя изумителен 1301 cc V-Twin мотор с високи равнища на каране с помощта на полуактивната технология на окачване WP и електрониката, поддпомагаща лидера.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР