Както добре е известно на феновете на Крис Евънс, той

...
Както добре е известно на феновете на Крис Евънс, той
Коментари Харесай

Крис Евънс дава почивка на Доналд Тръмп

Както добре е известно на почитателите на Крис Евънс, той в никакъв случай не е харесвал президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, в никакъв случай не го е крил в никакъв случай не е преставал да се заяжда с него и да го атакува в обществените мрежи, в това число и за решенията на Тръмп при започване на коронавирусната рецесия.

38-годишният артист обаче е решил да остави президента на Съединени американски щати да си почине за малко. Като причина за това Крис Евънс показва последния си план - политически уеб страница, носещ името A Starting Point, който се чака да започва напролет.

" Ще махна крайници от газта (на обществените медии) за малко, до момента в който работим по това нещо ", декларира звездата на " Отмъстителите " пред списание Esquire.
 Снимка 471323

Евънс изяснява, че през последната година той е разговарял с над 160 определени чиновници, до момента в който приготвя своя уебсайт, и се надява да употребява диалозите за основаване на къси видеоклипове, които разрушават разнообразни политически вероятности по доста въпроси.
 Снимка 474313

Той означи, че множеството политици, които са се съгласили да вземат участие, поддържат неговата идеология, по тази причина и доста републиканци не са поискали да беседват с него. Определено планът на Крис Евънс ни се коства доста завладяващ и сме съвсем 100 % сигурни, че по никакъв начин няма да допадне на Доналд Тръмп.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР