Както Далай Лама е казал: “Ако един проблем е разрешим,

...
Както Далай Лама е казал: “Ако един проблем е разрешим,
Коментари Харесай

7 неща, за които да спрете да се тревожите

Както Далай Лама е споделил: “Ако един проблем е разгадаем, в случай че обстановката е такава, че има какво да направиш по въпроса, тогава няма потребност да се тревожиш. Ако не е разгадаем проблем, то и да се тревожиш нищо няма да се промени. Така че каквото и да се случва няма изгода от това да се тревожиш. ”

С други думи паниките няма да спрат проблемите на утрешния ден, те ще спрат опциите на днешния ден, разяснява блогърът Марк за marcandangel.com..

Как би се трансформирал живота ви в случай че спрете да се тревожите и започнете да вършиме това, в което ви бива най-вече? Нека през днешния ден да бъде денят, в който ще се освободите от безполезните паники, ще видите опциите и ще предприемете действителни дейности за нещата, които можете да измененията.

Изправете се. Бъдете самодейни. Просто спрете да се тревожите за...

1. Предизвикателствата, пред които сте изправени  - Предизвикателствата не са тук, с цел да се тревожите за тях; те са тук, с цел да ви оказват помощ да израстете. Предизвикателствата вършат живота забавен, а превъзмогването им прави живота логичен. Много от исторически великите достижения са били като отговор на огромни провокации. Много от персоналните и значими достижения sa в отговор на предизвикателни условия. Всяко от провокациите в живота е тест, който ви оказва помощ да забележите и разберете слабостите и по този метод да превърнете слабите си страни в мощни такива.

2.  Не толкоз идеални условия, които не можете да контролирате -  Не съществува основателна причина, заради която да откажете на себе си опцията да извършите нещо неизмеримо. Животът е за това да се отличите, да бъдете разнообразни, и в никакъв случай няма да се изчерпат методите да го постигнете. Каквото и да се случи, какво и да споделят другите, каквото и да е положението на стопанската система или времето на открито, вие въпреки всичко имате опцията да изпъкнете. Животът е подобен, какъвто изберете да си го извършите. Вие имате неограничена власт над съзнанието си, не над външни обекти и събития. Осъзнайте това, и тогава ще намерите в себе си източника на мощ, която ви би трябвало, с цел да местите планини.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР