Както често се случва враждата в играта впоследствие се превръща

...
Както често се случва враждата в играта впоследствие се превръща
Коментари Харесай

Виктория проговори за скандала с Фейгин в Игри на волята

Както постоянно се случва враждата в играта след това се трансформира в крепко другарство. Това обаче май няма късмет да се случи при Виктория и Фейгин от последния сезон на " Игри на волята ".

По време на конкуренцията сред двете нееднократно прехвърчаха искри и се оказва, че месеци по-късно и в живота ситуацията е напълно, напълно същото.

Поредното доказателство за това пристигна от отговорите на волейболистката в обществените мрежи. Тя се завърна от Мексико, където беше на екскурзия и отговори на много въпроси на свои почитатели.

На въпрос в какви връзки е с известната ни фигуристка, Виктория отвръща доста лаконично - че просто не поддържат никакви такива.

В шоуто Виктория и Фейгин утежниха връзките си, откакто стана ясно, че Мани и фигуристката са се разбрали да саботират последната игра на племето на Супергероите, след което то се разпадна. Виктория се държа по много недодялан метод с Фейгин, която одобри събитията по прочувствен метод.

След края на " Игри на волята " Фейгин беше безапелационна - държанието на волейболистката е минало всевъзможни граници, а тя самата не е трябвало да позволява сходно отношение.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР