Както БЛИЦ вече съобщи полицията официално издирва 56-годишният Росен Желев

...
Както БЛИЦ вече съобщи полицията официално издирва 56-годишният Росен Желев
Коментари Харесай

Първа СНИМКА на издирвания за кървавото убийство в Нови Искър, въоръжен и опасен е!

Както БЛИЦ към този момент заяви полицията публично търси 56-годишният Росен Желев Ангелов за шесторното ликвидиране в Нови Искър.

Има възможност той да е въоръжен и рисков. Хората, които имат информация за местонахождението на търсения, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи при обезпечена анонимност.



Според събраната информация той е поддържал непрестанно връзки с една от жертвите – Кети Кюхова. Както БЛИЦ към този момент заяви той е регистриран в Министерство на вътрешните работи за блудничество, непрестанно си е сменял местожителството.

Вече 10 часа продължава профилираната акция на Министерство на вътрешните работи в региона на село Луково по отношение на шесторното ликвидиране. За него се знае също, че е добър алпинист.

Извършителят се търси и с хеликоптер, който лети над вилната зона в Луково. Жандармерия е блокирала един от пътищата високо в планината, където се правят и процесуално-следствени дейности. Именно там се намира къщата, в която е живял или се е укривал причинителят на тежкото закононарушение.

Преди минути стана ясно, че откритият мобилен телефон в региона, за който БЛИЦ към този момент заяви, е на убитата Кети.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР