Както БЛИЦ първи съобщи, пострадалото момиче при катастрофата с колата,

...
Както БЛИЦ първи съобщи, пострадалото момиче при катастрофата с колата,
Коментари Харесай

Фенове на красавицата Кристин се молят да се оправи

Както БЛИЦ първи заяви, потърпевшото момиче при злополуката с колата, карана от поп изпълнителката Дивна, е Кристин Илиева.

Красавицата и Дивна са приятелки от много време и постоянно качваха сторита в обществената мрежа от свои излизания, среднощни разходки или бурни празненства в разнообразни заведение.

За сметка на това, общите фотоси в профилите им, са много малко. След случая Дивна не е била дейна по никакъв метод в обществените мрежи от 5-и март. Това е безусловно обикновено, считат феновете ѝ, имайки поради какъв потрес е изживяла и самата тя.

Коментари на загрижени почитатели на Кристин заваляха под някои от фотосите ѝ в обществената мрежа. Всички ѝ желаят бързо възобновяване и се надяват моделката да се върне напълно скоро към работата си.

"Много съм шокирана от това, което ви се случи! Пожелавам ти бързо излекуване, да не се отказваш и да бъдеш доста, доста усмихната! Прекрасна си! " "Ставай и мачкай Кристин! Оправяй се бързо, нежно творение! "

Към момента е ясно, че Кристин е с тежки фрактури на двата крайници и разкъсвания на десния крайник. Драматичните клюки за ампутация и на двата крайници на моделката за момента се оказват погрешни, твърди сътрудникът ѝ.

Кристин е доста слънчево момиче. Мечтае един ден да стане дизайнер и да сътвори огромна фешън марка. Тя е от хората, които обичат да четат книги.

„ Преди обичах да чета романтика, след това наложителната литература в учебно заведение, по-късно се възпламених по биографиите на разнообразни фешън дизайнери, а след това пък се любувах на произведения на Сенека”, признава русокоската в свое изявление преди година.

Илиева сама признава в свое изявление преди година, че се е запалила по модата от татко си, който е дизайнер, не на облекла, а на мебели. „ От дребна постоянно съм имала пристрастеност към модата”, прибавя тя.

Красавицата е доста проведена и има вяра в зодиите. Самата тя е представител на знака Лъв. Чувства се въодушевена от разнообразни неща в Инстаграм, Кайли Дженър и Риана.

Илиева към 2 години бе интимна половинка на рапъра Кристо. Имаше доста спекулации към раздялата им, само че моделката постоянно твърдеше, че краха на връзките им не е заради неналичието на обич, а тъй като тя просто е решила да тръгне по своя фешън път, радикално друг от този на рапъра.

Приятели на Кристо признават, че той е бил унищожен след раздялата им, а възприятията му към Кристин били в действителност мощни и същински.

Моделката в действителност до този миг жънеше единствено триумфи. Тя работи с доста международни организации измежду които Ford Models (САЩ), Hive Models (Англия), Bareface (Дубай), Lab Models (Милано). На всички фотоси Кристин наподобява повече от ослепително, в което можете да се убедите и сами.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР