Както бившият офицер от британското военно разузнаване Филип Инграм отбеляза

...
Както бившият офицер от британското военно разузнаване Филип Инграм отбеляза
Коментари Харесай

Британски шпионин: Има данни, че Пригожин все още е главният наследник на Путин

Както някогашният офицер от английското военно разузнаване Филип Инграм означи в коментар на Sky News, неотдавнашното назначение на Валери Герасимов, шеф на Генералния щаб на съветските въоръжени сили, за началник на по този начин наречената „ специфична военна интервенция “ в Украйна може да се пояснява като един тип принизяване на ролята на Пригожин.

 

Той обаче счита, че въздействието на основния готвач Путин в придворните интриги на Кремъл не може да се анулира, защото той има директен контакт с съветския президент. Освен това наемниците на Пригожин вземат участие в борбите към Бахмут и Соледар, чието завладяване е водеща задача на съветската войска, написа УНИАН.

 

Експертът споделя, че точно Пригожин е главният правоприемник на Владимир Путин, даже като се вземе поради фактът, че от време на време той работи " по собствен метод ".

" Но той има директна връзка с Владимир Путин. Строго видяно, той би трябвало да работи под военно командване, само че наподобява има собствен личен път. Той поема отговорност в огромно многообразие от области.

 

Освен това се твърди, че той е евентуален правоприемник на Путин в случай че бъде номиниран, той намерено подлага на критика и двамата (министъра на защитата на Русия) Сергей Шойгу и Герасимов “, сподели Инграм. Смяната на командващия на съветската инвазия в Украйна беше резултат освен от военни неуспехи, само че и от вътрешна битка за въздействие в най-близкото обграждане на съветския президент. До такива заключения стигнаха западни анализатори.

 

Според някои от тях промяната на командващия е обвързвана с подготовката на Руската федерация за началото на нова огромна атака в Украйна. Украинският общоприет щаб счита, че същинската причина за това решение е обвързвана с проблемите на командването и контрола. Промяната в съветското командване е осъществена на 11 януари. На мястото на командващия е назначен Валерий Герасимов, шеф на Генералния щаб на Руската федерация, а Суровикин става негов заместител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР