Както беше заявила предварително, лидерът на БСП Корнелия Нинова не

...
Както беше заявила предварително, лидерът на БСП Корнелия Нинова не
Коментари Харесай

Нинова, Гуцанов и Алексова не се явиха на разпит в СРП по жалбата на Кирил Добрев

Както беше декларирала авансово, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не се яви на разпит в Софийската районна прокуратура по жалбата на Кирил Добрев. Не се явиха и другите двама призовани  – Борислав Гуцанов и Гергана Алексова-Величкова.

Тримата трябваше да обяснят за какво на съвещанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия на 25 август са попречили на Добрев да гласоподава и са отказали за изпълнят решението на Върховния касационен съд, с което беше анулирано изключването му.

На специфичен брифинг преди седмица водачът на Българска социалистическа партия упрекна прокуратурата, че се намесва във вътрешно-партийните каузи и съобщи, че нито ще се яви на разпит, нито ще даде поисканите ѝ документи.

От държавното обвиняване отхвърлиха различен коментар, като се изключи че ще следват законовата процедура. Преди дни обаче наблюдаващият прокурор Георги Иванов подсети, че разпорежданията на прокурори и съдии са наложителни и в случай че не бъдат изпълнени, санкцията е до 2000 лв..
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР