Както 19` вече писа водещите държави в света са постигнали

...
Както 19` вече писа водещите държави в света са постигнали
Коментари Харесай

Китай пусна първата официална криптовалута

Както 19` към този момент писа водещите страни в света са постигнали съглашение за национализация на бизнеси с виртуални валути. Европейски Съюз интензивно приготвя старта на своето цифрово евро. С това могат да се обяснят и международните проблеми на " " и " криптоборсите " през последните месеци. Те са частни.

 Едно от най-големите международни държавни управления преди малко гласоподава голямо доверие и легитимност на света на криптовалутите. Китай в невиждан ход разгласи, че публично приема избрана криптовалута за своя публична монета.

Правителството на Китай осведоми, че е избрало желана компания за закупуване и стартиране на пазара на новата монета - YuanPay Group. Продажбите на китайската монета публично започнаха на 17 януари 2023 година и сега тези монети могат да се купят единствено от YuanPay Group.

Всъщност заместник-министърът на финансите на Китай Лиу Кун осведоми, че новата  публична начална цена на монетите е единствено 0,12 цента йени, съобщи.

Тяхната монета е извънредно евтина спрямо множеството други монети. До момента на писане на тази публикация биткойнът да вземем за пример се търгува за 65 366,84 йени, а етериумът - за към 1 362,76 йени.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР