Каките на фолка захвърлиха горнища на банските и през това

...
Каките на фолка захвърлиха горнища на банските и през това
Коментари Харесай

Каките на фолка захвърлиха горнищата, първа беше Рени, последваха я...

Каките на фолка захвърлиха горнища на банските и през това лято, отбелязва Телеграф.

Фолк звездата Камелия, която през януари чества 50-годишния си празник се изпече без никаква разлика в тена, излиза наяве от фотосите, които качи в обществените мрежи. Тя прекарва лятото край морския бряг в компанията на своя дълготраен другар Цветин, трансформирал се в неин фотограф, запечатващ неповторимите фрагменти.

Колежката й Рени, която е разпокъсана сред фамилните проблеми с по-големия си наследник, избрал да живее при татко си, разнообразява живота си с доза еротика в обществените мрежи. Изпълнителката сюрпризира феновете си с гореща фотография от плажа. На нея се вижда че се пече единствено по монокини.  За да няма напълно порнография, тя закри зърната на гърдите си за нерадостна мъжката част от почитателите си.

Неразделните приятелки Марта Вачкова и Катерина Евро са неразделни и в нудизма.

Двете актриси демонстрираха по какъв начин се пекат без бански в обществената мрежа. 64-годишна Катя се прикрива за фотографията единствено с обичаното си куче, а Мартина, която е с три години по-малка от приятелката си просто изрязва пикантната част от фотографията, само че се вижда че няма бански.

Есил Дюран също залива обществените мрежи със свои голи фотоси гарнирани с мъдри мисли. Все отново не може да се отхвърли, че изпълнителката наподобява повече от зашеметяващо за 52-годишната си възраст.

Мара Отварачката , която ще стане на 40 през януари, също не се тормози да излага на показ тялото си. Само допреди няколко месеца миньончето не беше още съществено обвързано, живееш сама и  пускаше голи фотоси от спалнята си. Според почитателите звездата се пробва да си прави евтина реклама и поставя неимоверни старания да се задържи в общественото пространство. Към днешна дата пайнерката има нов мъж, за който сподели, че е огромната й обич. Заради него тя спря да се съблича на фотоси и клипчета. На последните фотоси от плажа се вижда, че се пече с цялостен бански.

Люси Дяковска кара лятната почивка на плажа в Слънчев бряг с новата си другарка Марчела. И двете са на плажа без горнище, като певицата споделя фрагменти на булката си по зърна скрити с черешки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР