Какъвто и спор да има, той се решава в съда.

...
Какъвто и спор да има, той се решава в съда.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Никога не е имало чадър от прокуратурата и КПКОНПИ за членове и министри на ГЕРБ

Какъвто и спор да има, той се взема решение в съда. Абсолютно неприемливо е страната да нахлува в редакцията на един вестник. Днес президентът реагира по тематиката по един безусловно неприемлив метод. За него очевидно няма нищо притеснително и дава съвет една партия да финансира самостоятелна медия. За нас всичко би трябвало да се реши в съда и знаем, че правосъдно дело е планувано след месец. Не би трябвало страната да погребва свободата на словото, а през днешния ден се случи тъкмо това.

Това съобщи в предаването "Лице в лице " по БТВ ръководителят на ПГ на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, във връзка днешното напрежение в редакцията на вестник "Труд ".

" ще бъде съпротива в 47-то Народно заседание. Няма по какъв начин да подкрепим държавното управление с мандатоносител "Продължаваме смяната ". Не можем да подкрепим ляво-либерално държавно управление. Не можем да подкрепим претендент за министър председател, който е нарушил Конституцията. Ние не желаеме да бъдем в тази компания. Ще бъдем съпротива, която ще осветлява всички неточности и ще бъдем безкомпромисни към тях ", безапелационна бе тя.

"Няма от какво да се опасяваме в новия парламент и от изказванията за промени на антикорупционната комисия и прокуратурата. Аз не знам в миналото да е имало чадър от тези два органа върху членове и министри на. Всеки носи своята отговорност. Аз постоянно съм разгласила своите заявления и в никакъв случай не съм имала проблеми. Ще обсъждаме всички предложение за правосъдна промяна, които в действителност ще дадат резултат. Има потребност от бездънен диалог за положението на страната, в това число и в частта правосъдна промяна. Но ние няма да водим тези диалози в телевизионни студиа, а в пленарна зала, откакто забележим действителни проектозакони. Бихме подкрепили конституционна промяна, само че още веднъж ще повторя, че всичко това би трябвало да бъде необятно дискутирано, както от специалисти, по този начин и в обществото ", приключи Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР