Какъв Шенген ги гони нашите политици? Всички са пределно наясно,

...
Какъв Шенген ги гони нашите политици? Всички са пределно наясно,
Коментари Харесай

Митничар пред Lupa.bg: България в Шенген след 100 години!

„ Какъв Шенген ги гони нашите политици? Всички са пределно наясно, че не се класираме в това надпревари, границата ни е пробита отвред. Нидерландският министър председател Марк Рюте е прав, единствено дето обърка цената, 50 евро не стигат на мигрант да мине браздата несмущаван ”.

Това разгласи пред Lupa.bg поискал анонимност настоящ чиновник на Агенция „ Митници ”, свързал се с редакцията, с цел да изрази потреса си от лицемерието, което показва политическата върхушка през последните три дни около новината, че Нидерландия ще наложи несъгласие за влизането на България в Шенген.

Пръв пушката пукна президентът Румен Радев още в петък малко преди среднощ.

„ Наскоро трима български служители на реда починаха, охранявайки външната граница на Европейски Съюз. Днес министър председателят на Нидерландия Марк Рюте неприемливо внуши, че тази граница би могла да се премине против 50 евро. Вместо европейска взаимност България получава цинизъм! ”, написа президентът във фейсбук.

Същия ден той приказва и с канцлера на Австрия, която е втората страна от Европейски Съюз, несъгласна с присъединението на България към Шенген.

„ Това е чиста операция. Рюте е прав, единствено дето еврата са повече. Нека Румен Радев смъкна костюма и самичък опита да мине границата, с цел да види какъв брой ще го ощавят и него.

Пред очите на цяла България всеки ден се залавят тумби с мигранти, които не са паднали от небето напряко в буса на автомагистрала „ Тракия ”.

Преминали са през границата с помощ от корумпирани гранични чиновници, това е истината. Не Рюте ни е отговорен, а всички ние.

България изрично не е подготвена за Шенген, тъй като доста от четиристотинте хиляди турци, които живеят в Кралство Нидерландия, всяка година по два пъти са щавени от нашите на границата с такса „ успокоение ” по €10-20 на път към родината.

Полицията и прокуратурата в Нидерландия са засипани от недоволства за рекета в България, какво се чудим на Марк Рюте ”, ядосва се митничарят. Според него, в случай че не се вземат същински ограничения за ограничение на корупцията по браздата, няма да сме подготвени за свободното комерсиално пространство още 100 години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР