Какъв развод с Краси? Глупости! Семейството ни е пълно.“ Така

...
Какъв развод с Краси? Глупости! Семейството ни е пълно.“ Така
Коментари Харесай

Жената на Краси Радков изригна: Какъв развод?! Глупости!

„ Какъв бракоразвод с Краси? Глупости! Семейството ни е цялостно. “ Така красивата журналистка и водеща Станислава Генчева опроверга плъзналите клюки за бракоразвод със брачна половинка й - артистът Краси Радков .

Според медиите двамата са разграничени още от лятотo, откакто били засечени на разнообразни места повече от две седмици - Генчева на екскурзия с сътрудници, Краси в Лозенец в мъжка компания.

„ Няма разлъка сред двамата, имат си Теодор, на който доста се радват и се редуват в грижите по него. Краси и Стаси постоянно са били доста свободолюбиво семейство и всеки в фамилията си има своите задължения ”, твърди близка до двамата, която постоянно е в компанията на артиста.

Според нея мине се не мине, и все разделят комика и жена му, като това не са единствените трудове, които не са правилни. „ То не беше, че тя не може да има дете, то не беше, че го бие и е ревностна, че го пази от други дами, смехории. Стаси обаче не обръща внимание, тя е над тези неща “, смее се познатата на Радков.

Самият той на висок глас преди година-две призна: „ Ние нямаме проблем да имаме дете, няма и да осиновяваме, само че не знам за какво хората толкоз се вълнуват от персоналния ни живот, какво ги бърка тях “, изумен бе екранният Гацо Бацов.

Самата Стаси продължава да работи в организацията за тържества, която има. На някои от събитията тя даже е водеща, а Краси продължава да работи в „ Шоуто на Слави “ и играе в Сатирата, написа „ България Днес “.

„ Толкова години с жена ми сме се напаснали. Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случило в живота “, показа комикът на 10-ата годишнина от сватбата си, която отпразнува с сътрудници и другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР