Какъв би бил сексът, какъвто го познаваме, без различните сексуални

...
Какъв би бил сексът, какъвто го познаваме, без различните сексуални
Коментари Харесай

Ето 8-те най-вълнуващи и приятни секс пози

Какъв би бил сексът, какъвто го познаваме, без другите полови позиции?
Със сигурност би бил доста монотонно занятие.
Удоволствието върви ръка за ръка с творчеството и отдадеността, които се влагат в интимността. Значението на половите позиции е предостатъчно огромно: те предизвикват удоволствието посредством предпочитание, смяна и пристрастеност. С други думи, те подправят вълнението от размяната на милувки.
В това отношение една от главните препратки е Кама сутра - античният индуистки текст, за който всички сме чували и който съставлява същинска енциклопедия на секса. Въпреки това е значимо да изберете позите, които най-добре дават отговор на нашите потребности като двойка всред множеството полови пози, препоръчани в тази книга.
Ако желаете да насърчите женския оргазъм, значимо е да се погрижите за стимулирането на клитора. Ако търсите по-психологическа възбуденост, може да опитате разновидности, които се усещат по-импулсивни.
Затова през днешния ден ви предлагаме компилация от най-хубавите позиции, които могат да бъдат доста приятни и за двамата сътрудници.

1. Лотос
Лотосът е съвършен за влюбени, които желаят да открият зрителен контакт за дълго време и в това време да споделят муден и синхронизиран сексуален акт. Несъмнено това е по едно и също време пикантна и сантиментална поза. Ритъмът се задава от дамата, което може да бъде доста вълнуващо и за двамата сътрудници.

2. Крака върху раменете
Тази позиция е предопределена за насладата от надълбоко навлизане. В взаимозависимост от положението и ритъма, повдигането на краката на дамата върху раменете на мъжа, може да помогне за реализиране на оргазъм доста елементарно.

3. На ръба на леглото
Тази доста приятна полова поза се извършва доста постоянно, тъй като включва доста буен метод и интензивно прекарване. Както подсказва името, двойката би трябвало да е на ръба на леглото. Тук мъжът ще бъде опората, а дамата ще води ритъма на навлизане.

4. Лъжица
Очевидно тази позиция предизвиква доста пристрастеност, на ускорява и романтиката. Влюбените постоянно намират тази позиция за доста занимателна и за двете страни. Тази поза е идеална за женско наслаждение (дори за бременни), тъй като разрешава на дамата или нейния сътрудник да подтикват и клитора.

5. Коитално подравняване
Това е вид на класическата мисионерска поза, която разрешава интензивна стимулация на клитора. Много по-висок % от дамите доближават оргазъм в тази поза. За да я осъществите, започнете от мисионерската поза, само че мъжът би трябвало да е малко по-високо (гърдите му да са на височината на раменете на жената). Освен това придвижванията би трябвало да са клатещи, с цел да може горната част на пениса да подтиква клитора.

6. До стената
За тази позиция двойката употребява стената като опорна точка, с цел да прави секс във въздуха. Тя изисква мъжът да е задоволително мощен, с цел да държи партньорката си, до момента в който прави навлизане.

7. На четири крайници, задна прашка или кучешката
Това е една от най-известните и постоянно практикувани полови позиции, изключително вълнуваща и приятна за мъжете). Очевидно е въодушевена от съвкуплението на животни и това основава избрана атмосфера на доминиране-подчинение, която е доста забавна за някои хора. С кучешкия жанр оргазмите са повече от обезпечени! При тази поза мъжът може да пляска дамата по дупето или да й предлага различен тип милувки. Някои господа обичат да държат дамата за косата.

8. Обърната краварка
Това е една от най-приятните полови пози, изключително за тези, които са доста образни любовници.
В това състояние мъжът лежи по тил с изпънати крайници, а дамата седи с от горната страна му с тил към него.

Заключение
Като предложение ви предлагаме да включите йога позите крава и котка, защото те благоприятстват както образното, по този начин и физическото наслаждение на двойката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР