Как успяхте да я докарате дотам, че комунистите и червените

...
Как успяхте да я докарате дотам, че комунистите и червените
Коментари Харесай

ДОБРЕ ДОШЛИ В СССР 2.0, ТОЕСТ ЕС! СКОРО НА МАГУРАТА ЩЕ ИМА ЧЕЙНДЖ САНЖЕТА С РУБЛИ

Как успяхте да я докарате до такава степен, че комунистите и алените бабички да се борят за капитализъм?!?

Европейски Съюз групово ще купува и договаря газ и нефт, Европейски Съюз не разрешава агитация и отхвърля потреблението на букви, Европейски Съюз постанова ограничавания по банкови сметки и …валутен надзор?!

Ами вие задминахте гларусите на слънчака 80-те години. Скоро на Магурата ще има обмен санжета с рубли.

Добре пристигнали в Съюз на съветските социалистически републики 2.0, т.е. Европейски Съюз.

Драги ми евроатлантици, имам единствено един въпрос: Като обявихте война на Русия, вие бяхте ли готови  за нея?

Да си мислите, че ще биете Русия със наказания е като да си мислите, че прашките ще спрат секса.

Обаче, не се планува, че Русия ще наложи наказания. И кой ще издържи? Защото нещата отиват на тотал вреда. Без пшеница без бензин без първични материали.

А руснаците могат на самун и вода да карат доста. 1941-1945 са карали 5 грама на самун и вода. И следвоенните години още 5.

А ние можем ли? А вие можете ли?

Има 2 разновидността сегашната рецесия:
Или свършва всичко до Август, сядаме и постепенно и умерено договаряме отсега нататък и без повече нелепости.Или … света се цепи на две: Русия и съдружници против Съединени американски щати и съдружници и който издържи.
Обаче в лагера на Русия са 6 милиарда + съвсем всички запаси на света, а в нашия лагер е „златния милиард“, т.е. англосаксонския свят + Европейски Съюз. И запаси „немает“. Зеро.

А в случай че Русия разиграе етническа и рвлигиозна карта?

Някой въобще мислил ли е, че Русия може да нарежда тази бъдеща война като война на  незаслужено тъпкания черен и жълт свят от „белия господар“ т.е.САЩ и Европейски Съюз? Че е пристигнало време “ огромния шейтан“ да бъде занулен?

Само ви давам мотив за размисъл.

6 милиарда са тълпите!

И мюсюлманския свят към този момент самичък видя шейтана. И застана зад Русия. Като стена. Нещата са много по-сериозни, в сравнение с наподобяват.

България няма и не може да има място в подобен спор. Нас със плюнки ще ни удавят, без да водиме война,

България би трябвало неотложно да тръгне по пътя на Унгария. Незабавна анулация на всички наказания против Русия. Обявяване на цялостен неутралитет и поръчка за излизане от нато. Незабавно възобновяване на естествени търговски връзки с Русия. Защото не желаем да плащаме бензин по 5 лв. и самун по 10лв.

Ние не желаем да водиме война с цел да стават на Запад по богати! Като желаят да си пазят $ и властта,  да мрат те. Без нас. Защото в случай че не се махнем доста скоро ще ядем камъни.

По време на рецесии първо най-бедните го отнасят. После богатите и след това всички останали. България ще банкрутира а българинът ще умира от апетит в случай че това продължи. Не разясня загубата на работа, артикули, разкош, улеснения и прочие. Това са битовизми.

Говоря, че физическото ни оцеляване е заложено. Затова никакви про и анти.

Нашата най-хубава позиция е да стоим настрани и да печелим от всички. Да, знам, че е цинично, само че когато става въпрос за оцеляване на нацията, морала не ми е мощна страна.

Стоим настрани и се мъчим да оцеляваме. Това е. В персонален проект ви поучавам доста настоятелно: купете си земя.

Купете си къщи на село в случай че можете. Разберете, панелката в „ Люлин “ и „ Надежда “ няма да роди краставици!

Ако стане сериозен спора хората от града, изключително по бедните, безусловно ще мрат от апетит. За какво са ви тез жилища? За какво ви е тоз град и улеснения, в случай че сте полу-умрели от апетит? Парите по джобовете ви ще ви служат за подпалки.

Ако не вярвате изгледайте видеа с хора от Мариупол, 2 седмици са карали на вода от сняг … и това е. Това е.

Ама това нямало да ни се случи? Ами добе. А в случай че се случи?

Кой може да излезе и да каже: – На тази дата спора свършва, война няма да има, цени и работа ще има, всичко ще е ок. Кой?

Ситуацията сега е такава, че никой нищо не може да предвижда. А тез жилища след това ще си ги режете на филийки с цел да се наядете и мисълта за работа и облекла ще ви е но последна грижа.

Защо ние би трябвало да слушаме групова агитация „про“ и “ анти“ и да страдаме в името на хора, които не са ни никакви?  Те какви са ни? Кум? Сват? Брат?

Ама желали да санкционират Русия – живи и здравй!

Накажете я.

А ние ще гледаме в профил и ще ви продаваме. И ще вършим пари. Ама било цинично, не било партньорско?

Ами не, не е. Добри учители имахме.

Така ще е, да привикват. Ние сме елементарни циници.

Така че дайте всички заедно да се вземем в ръце, да кажем ясно на този Съюз на съветските социалистически републики 2.0 – не благодаря!

На тези, които си имат долари и банки – автомата в ръка и да си ги пазят!

Ако Европейски Съюз са овце и пудели и са тръгнали курбан да стават, ние не сме. Аз не съм овца и курбан, поради банкер от Уол стрийт няма да стана! И вас не поучавам.

А ние  да си вървим по нашия БГ път, спокойно и безшумно.

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР