Как това общество не се уморява да чака един месец

...
Как това общество не се уморява да чака един месец
Коментари Харесай

Как обществото се уморява да гласува, а не се уморява да чака месец за маникюристка?

" Как това общество не се уморява да чака един месец за маникюристка или да чака реда си за промяна на маслото на 14-годишната си дизелова кола, а се уморява да гласоподава два пъти в годината? ”. Този риторичен въпрос зададе в ефира на " ” анестезиологът и някогашен здравен министър доктор Мирослав Ненков. Той разяснява настоящата политическа конюнктура у нас като сподели, че гласоподавателите би трябвало наложително да отидат до урните на 2 октомври.

" Не е правилно, че нямаме избор. Важно е да отидем и да гласуваме, колкото и пъти да се наложи това ”, безапелационен бе медикът.

Той разкритикува българина и за незадоволителните грижи, които поставя за здравето си. " В този завършек на света, в който ние живеем, автомобилът и маникюрът са по-важни от здравето. На запад има надзор и санкции. А у нас има доста хубава профилактична стратегия и, в случай че я следваме, в точния момент ще открием какъвто и да било проблем. Всяка болест, хваната в по-ранен стадий, се лекува по-лесно, в това число ужасяващият рак ”, безапелационен бе доктор Ненков.

Той бе безапелационен, че хората не трябва да вършат съвещания за здравето си с интернет. " Единственото, което прави информацията в мрежата, е да ви уплаши. И най-тъпият лекар е по-добър вид от интернет. Там отзиви дават всевъзможни хора, които не са способени ”, изясни анестезиологът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР