Как технологичните иновации променят работния процес и какво е бъдещето

...
Как технологичните иновации променят работния процес и какво е бъдещето
Коментари Харесай

Новите технологии и трансформацията на работните процеси и пазара на труда – в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow

Как софтуерните нововъведения трансформират работния развой и какво е бъдещето му? Отговорите ще даде третото от поредицата онлайн студия на конференцията на Investor.bg Tech Of Tomorrow. Дискусията може да наблюдавате на 14 октомври, от 14:15 часа, нa живо на Investor.bg.

След като предходните две онлайн издания на проучиха въздействието на технологиите върху бизнеса и опазването на здравето, третото студио на Tech of Tomorrow ще се концентрира върху нововъведенията и бъдещето на работните процеси. Експерти от водещи компании от България и Европа ще разясняват измененията на пазара на труда, които технологиите постановат и по какъв начин може да се усъвършенства отдалечената работа, към която за известно време мина огромна част от света.

Любомила Йорданова, създател и основен изпълнителен шеф на PlanA.Earth, и Димитър Димитров, основен изпълнителен шеф на Allterco Robotics, ще приказват за устойчивото развиване като причина за възходящ бизнес. Емил Табаков, старши продуктов управител в Coursera, ще сложи акцент върху просветителните технологии. Сред участниците в третото онлайн студио на Tech of Tomorrow е и Огнян Юскеселиев, шеф „ Услуги за съвременно работно място и приложения “ в Telelink Business Services.

Модератор на онлайн събитието на Investor.bg ще бъде Саша Безуханова, старши изпълнителен шеф, благ вложител, човеколюбец и създател на MOVE.BG.

За да наблюдавате забавните полемики и да получите повече информация за тематиките и участниците в Tech of Tomorrow, може да се регистрирате на
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР