Как така Продължаваме промяната“ – Демократична България“ очакват пълна и

...
Как така Продължаваме промяната“ – Демократична България“ очакват пълна и
Коментари Харесай

Валентина Войкова: ПП-ДБ се държат като ощипана госпожица

Как по този начин " Продължаваме промяната “ – " Демократична България “ чакат цялостна и безпрекословна поддръжка и носене на отговорност за ръководството, без в това време да има шерване на властта? Това попита в ефира на предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " журналистът Валентина Войкова.

" Това, на което сме очевидци, е форма на съдружно съглашение. И не мога да схвана за какво се поддържа тази неистина по отношение на гласоподавателите. Много по-честната и доста по-достойната позиция е да се влезе в някакво съдружно съглашение. Поведението на ПП-ДБ е като на ощипана девойка - вършим се, че е по този начин, но то в действителност не е, тъй като за пред света, пък какво ще кажат. По-достойната позиция е да има някакво съдружно съглашение ", разяснява журналистът.

Според Войкова е комплицирано да се каже кой държи алената писалка: " Аз мисля, че в този момент беше времето, при по този начин стеклите се условия, отстъпки да създадат обединението " Продължаваме промяната “ – " Демократична България “. Т.е. с цел да може въобще да продължи тази структура, сглобка или както там да се назовава чисто лексикално, в този момент е моментът те да създадат някакви отстъпки и да покажат благосклонност, с цел да продължи това ръководство. В противоположен случай, евентуално отиваме на избори, от което никой не печели, съгласно мен. Още повече, че не знам, за мен беше прекомерно, прекомерно преждевременно още от петък, на третата седмица, дори не знам дали има и три седмици от действието на това ръководство, да стартира да се приказва: " Ние ще вземем оставката, ние ще дадем оставката “. Някак си ми се вижда несериозно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР