Как си тече времето, чудят се Мария Петрова и Боби

...
Как си тече времето, чудят се Мария Петрова и Боби
Коментари Харесай

Горещо: Виж в каква мацка се превърна 24-годишната щерка на Боби Михайлов! (с Мария Петрова са като сестри - СНИМКИ)

Как си тече времето, чудят се Мария Петрова и Боби Михайлов, гледайки своята щерка Елинор. " Малката ", както я назоваха всички, поради по-големите й брат и сестра, към този момент е на 24 години и е станала супер гадже. Нещо повече - като я гледаме на фотоси до майка й Мария, двете са съвсем като сестри.

Елинор се върна у нас и счита да остане за по-дълго, може би най-малко за лятото, тъй като от години не го беше правила. Тя учи в Щатите и се прибираше рядко, макар че е доста близка със фамилията си, изключително с брат си Ники Михайлов. Ели ще отиде скоро с него и на море за няколко дни, тъй като след това Николай е на тренировки с тима.

Колкото до татко й - Боби Михайлов, последно името му още веднъж доби известност около колосален скандал за невярност и непредвидена бременност. Както към този момент се писа неведнъж, шефът на БФС " опъвал " млада и напориста секретарка, която го сюрпризира, че ще става баща.

Как са се развили нещата и дали любовницата е махнала бебето, не знаем, само че е явно, че Мария Петрова е намерила сили да си затвори очите и да елементарни на неверника.

" Жалко за хубавата жена! С тоя алкохолик и женкар, жива да я ожалиш. Какво му харесва, че го търпи още, а не му бие шута ", разясняват консуматори в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР