Как си представяте живота на Земята след 1000 години? Може

...
Как си представяте живота на Земята след 1000 години? Може
Коментари Харесай

В света ще има само 4 държави: Какво предсказа за света мъжът, върнал се от 2987 година

Как си представяте живота на Земята след 1000 години? Може би в съзнанието ви изникват облици на летящи коли, роботи и съвсем никаква растителност? В наши дни не е необичайност да прочетете в интернет какво бъдеще на планетата ни предсказват известните ясновидци. Много от предсказанията, да вземем за пример, са на известната българска врачка Ванга. Освен тях обаче има и информация, споделена от хора, които настояват, че са пътували във времето. Дали ще им повярваме обаче е въпрос на персонална преценка и вярвания.

В интернет неотдавна се появи видео с изявление на един мистериозен странник във времето, както той самичък назовава себе си, в което той споделя какво ще съставлява животът на земята след близо един век. Ето някои от най-интересните „ прогнози “ за бъдещето на нашата планета, които той споделил.
Експериментът
В изявлението с пътешественика във времето, мъжът твърди, че е пътувал до 2987 година, след което се върнал назад. По думите му, неговото премеждие почнало през 1987 година в Съветския Съюз. По това време група учени създали опит, с който желали да изпратят мъжа дружно с още няколко индивида назад в предишното – в 17ти век. Целта им била да „ поправят неточности “, свързани с богатството на бъдещата цивилизация.

Оказало се обаче, че опитът се объркал и вместо пътешествениците да бъдат изпратени в предишното, те се озовали в бъдещето. Те пристигнали в 2987 година, откъдето мистериозният мъж се върнал назад в сегашното.
Прогнозите
Според него, хората от бъдещето ще са неразпознаваеми. Те в действителност ще са роботи. Ще са облечени в железни облекла и няма да вървят, а ще левитират във въздуха. Освен това те ще се отличават и с липса на емоционалност и непрекъснато ще са заети с работа.

Една от най-интересните информации, които мъжът споделил е, че след 1000 години на земята ще съществуват единствено четири страни: Азиатската Федерация, Съветския Съюз, Америка и РА (съкращение, което той не прецизирал какво означава).

Не всичките му прогнози обаче, са мрачни и страшни. Една от хубавите вести е, че хората от 2987 години ще пътуват до Марс без никакви усложнения, защото до тогава Червената планета към този момент изцяло ще е изучена и оборудвана за живеене.

Със сигурност не можем да кажем до каква степен дадената от него информация е правдоподобна. Но както научнопопулярните филми и книги, по този начин и научните открития сочат, че всичко изброено от пътешественика във времето, като ерата на роботите, пътуването във времето и полетите до Марс, може да са част от бъдещето.
Съвпадение или не?
Друг забавен образец, който се допуска, че е обвързван с пътешестване във времето, е едно писмо с дата 23 февруари 1969 година. То било написано от 11-годишно момиче под формата на есе. Англичанинът Питър Бекертън намерил писмото, прикрито в дивана му. В него момиченцето си представяло по какъв начин ще наподобява света в бъдеще.

В есето си ученичката написала, че след доста години телефоните ще имат екран, на който ще можеш да виждаш събеседника си „ съвсем както на тв приемника “. Телевизорите също ще се трансформират – от дребни кутийки те ще се трансфорат в големи екрани. Момиченцето планувало също по този начин, че къщите ще станат умни, а вратите им ще мога да се отварят отдалечено, без да употребявате ръцете си.

А вие какво мислите - дали това е просто съвпадане, или пък предсказанията в действителност са се сбъднали? Ние можем да кажем, че истината е някъде там.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР