Как ще се промени футболът заради пандемията от коронавирус? Драстично!

...
Как ще се промени футболът заради пандемията от коронавирус? Драстично!
Коментари Харесай

"Херта" отстрани Саломон Калу заради ръкостискания и песни

Как ще се промени футболът поради пандемията от ковид? Драстично! И към този момент го виждаме.

А футболистът на " Херта " Саломон Калу дори го усети на собствен тил! Той беше отхвърлен от тима за наказване, защото се държа недопустимо по време и след подготовка.



В " Херта " към този момент упражняват на дребни групи, само че на футболистите им е неразрешено да се ръкуват и като цяло да се допират, до момента в който са въз основата на отбора. Калу очевидно не зачита тези инструкции, защото самичък разгласява в обществените мрежи видео, на което се вижда по какъв начин се забавлява в съблекалнята.

Прегрешенията на футболиста са няколко. Първо той се здрависва със чиновници на клуба и свои съотборници, по-късно пее песничка за ковид, а най-после влиза в стаята, в която тестват неговия съотборник Джордан Торунарига за ковид. Последното е прецизно неразрешено!

Във видеото още се чува по какъв начин футболистите на " Херта " се оплакват намаляването на заплатите поради спрените мачове и пандемията.

Stellungnahme von Hertha BSC zum Facebook-Video von Salomon Kalou: https://t.co/waLnJcDvCx#hahohe pic.twitter.com/YmiRQRCP5I
— Hertha BSC (@HerthaBSC) May 4, 2020

Калу бързо изтри видеото и се извини за държанието си.

" Съжалявам, в случай че оставих усещане, че не одобрявам ковид съществено. Искам да се извиня за това. Реалността е тъкмо противоположната, тъй като аз в действителност се тормозя за хората в Африка, където здравната система не е толкоз добра, колкото в Германия. Бях разчувствуван, че пробата ми беше негативен. Искам също да се извиня на всички, които се появиха във видеото. Те не знаеха, че излъчвам онлайн и не желаех да ги вкарвам в тази обстановка ", съобщи той.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 689 37 78 342 Света 3 664 494 21 223 252 758 1 206 013 Заразени* Нови Починали България 1 689 37 78 Света 3 664 494 21 223 252 758
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР