Как ще преминат парламентарните избори в необичайното време на пандемия?

...
Как ще преминат парламентарните избори в необичайното време на пандемия?
Коментари Харесай

БНТ със специални предавания в деня на вота

Как ще преминат парламентарните избори в необикновеното време на пандемия? Как ще гласоподава България? Какви ще са първите реакции на партии и водачи? Какъв ще е идващият парламент?...

Отговорите на тези въпрос ще търси Българската национална телевизия в специфичните си излъчвания, отдадени на вота.

За тях Българска национална телевизия построява новаторско студио. В него ще са ситуирани 101 квадратни метра видеостени и 14 камери.

Специално основан за Българска национална телевизия програмен продукт ще пресъздава изборните резултатите от exit-poll и паралелното броене на двете социологически организации „ Алфа Рисърч “ и „ Галъп “.

" Избори 2021: Очакването " стартира още в 15:45 с водещи Добрина Чешмеджиева и Аделина Радева.



Очаквайте първите мнения на социолозите от двете организации, които през целия ден ще изготвят разбори за феновете на Българска национална телевизия.

А най-напрегнатите часове от вечерта стартират в 18:40 с " Избори 2021: Развръзката " с водещи Бойко Василев и Аделина Радева.



Кой печели и кой губи? Колко партии ще влязат в идващия парламент? Кой ще ръководи България? - всичко това с най-точните данни на " Алфа Рисърч " и " Галъп ".

А политическият разбор ще е от политолози, социолози и публицисти.

Във вечерта на развръзката репортерите на Българска национална телевизия ще са онлайн от цялата страна . След гласа на гласоподавателите - ще чуем и гласа на политиците.

Какви ще са първите реакции на участниците в изборната конкуренция? Победители и победени ще приказват пред Българска национална телевизия в първите минути след първите резултати.

Новинарският екип на Българска национална телевизия ще наблюдава изборите от 52 точки в страната и чужбина.

В изборния ден програмата на Българска национална телевизия 1 стартира от 6.55 часа със утринния блок „ Денят стартира “ с водещ Христина Христова. „ Денят стартира с Георги Любенов “ тази неделя е с начален час 9.00 .

Всички вести към вота, настоящи резултати от гласуването и реакции на партии и водачи можете да наблюдавате на уеб страницата ни.

Следете и новинарското ни приложение и.

Изберете Българска национална телевизия в деня на вота!
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР