Как се работи за хората и как не се работи

...
Как се работи за хората и как не се работи
Коментари Харесай

Как се работи за хората и как не се работи - разказ по картинки

Как се работи за хората и по какъв начин не се работи - за това споделя на страницата си във Facebook претендентът за депутат от ГЕРБ-СДС и сегашен общински консултант Георги Георгиев.

" Два идентични проблема. Два терена, един в регион „ Студентски “ и един в „ Манастирски ливади – Запад “. И двата са държавна благосъстоятелност, предоставени на общината за създаване на учебни заведения и детска градини. Резултатите обаче са радикално разнообразни.

В „ Манастирски ливади – Запад “ учебното заведение и детската градина към този момент се строят от общината.

В регион „ Студентски “ – теренът пустее.

Започнатото строителство е резултат от поредни старания на държавното управление на господин Борисов, на кмета Йорданка Фандъкова, на нашата работа в общинския съвет и на районния кмет от ГЕРБ-СДС.

Блокираното строителство е “подарък ” за софиянци от екипа на „ Промяната “ и спряна процедура по тъжба на регионалния шеф на Промяната, в този момент претендент за народен представител от София.

Пример 1: В „ Манастирски ливади – Запад “ държавното управление на ГЕРБ трансферира терена на общината за създаване на учебно заведение и детска градина. Заедно с екипа ни в общината осигурихме финансиране, а предходният кмет на регион „ Витоша “ господин Теодор Петков стартира строителство. Така до края на годината 600 деца от региона ще имат ново учебно заведение и градина.

Пример 2: В регион “Студентски “ страната трансферира парцел на общината за строителство. Екипът на ГЕРБ в общината обезпечава финансиране, изготвя план и нов градоустройствен проект дружно с кмета на “Студентски ” Петко Горанов, който е самостоятелен. И тук идва регионалният шеф от „ Продължаваме промяната “ госпожа Вяра Тодева, която подава тъжба против проекта.

Жалбата ѝ е подадена две години след края на законовия период за това... Така – строителство няма, учебно заведение – няма. 540 деца от региона чакат – неразбираемо какво.

Политиците от “Промяната ”, облечени във власт, си мислеха, че санкционират ГЕРБ и Фандъкова. Те обаче наказаха София и 540 фамилии, чиито деца остават без учебно заведение. Това са обстоятелствата, добре е да ги имаме поради, до момента в който слушаме в този момент великодушните им обещания в акцията.

Време е да спрем с по този начин наречената “Промяна ” и да продължим с работата. За да влагаме в основаването на нови съвременни учебни заведения, гласувайте с номер ✅2️⃣2️⃣ в бюлетината за ГЕРБ-СДС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР