Как се чувствате?, С какво сте облечен?, На кого стискате

...
Как се чувствате?, С какво сте облечен?, На кого стискате
Коментари Харесай

Оскари 2023: Хю Грант не е лесен за интервюиране, особено с тъпи въпроси

" Как се чувствате? ", " С какво сте облечен? ", " На кого стискате палци? " - тъпите журналистически въпроси по време на живи включвания надалеч не са единствено български патент. Последният, който го потвърди е моделът Ашли Греъм на аления килим на " Оскарите ". до момента в който се опитваше да вземе изявление на крайник от Хю Грант за ABC Network.

Тъпите въпроси получават тъпи отговори, гласи основното неписано предписание на интервюирането.

" Кое е най-хубавото в това да си на " Оскарите ", попита Греъм, инфлуенсърка с 20 млн. почитатели. " Очарователно е ", отговор Грант иронично, " Цялото човечество е тук, това е панаир на суетата ". Грант имаше поради романа на Уилям Текери, който се споделя Vanity Fair. За Греъм обаче Vanity Fair няма доста смисли и тя намерения, че става дума за списанието Vanity Fair и за тяхното празненство след церемонията.

Разговорът изцяло излезе от релси, когато Греъм изиска да знае на кого Грант стиска палци. „ За никого съответно. “

С дреха на кой дизайнер е облечен? „ С моя костюм. “

От кого? „ От моя шивач. “

Беше ли занимателно да снимате „ Glаss Onion “? „ Почти. “ 5 секунди "

Хю Грант е прочут с характера си, когато става дума за предоставяне на изявленията. Бившият водещ на " Daily Show " Джон Стюарт беше определил Грант като един от най-лошите посетители, които в миналото е имал в шоуто си и го беше нарекъл " огромна проблем ".

Ашли Греъм може би трябваше да е чувала за това и да намерения леко над въпросите си.

Освен изявлението и тоалетът на Греъм стана тематика. За формалната гала тя беше с тоалет на Алберта Ферети, състоящ се от гащи, над тях мрежеста пола и сутиен с спомагателни колани. Най-покритата част на тялото ѝ бяха ръцете ѝ.

 Ашли Греъм

За идващото празненство - на единствения Vanity Fair за Греъм, plus-size моделът, смъкна мрежата и облече алена транспарантна рокля от шифон.

 Ашли Греъм Vanity Fair

Интервюто ѝ с Хю Грант бързо стана тематика и на нейната стена в обществената мрежа - там последователките ѝ единомислещо афишират Грант за женомразец, а нея за топ професионалистка.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР