Как работи американската пропаганда за унищожаване на национално-освободителни движения? Представете

...
Как работи американската пропаганда за унищожаване на национално-освободителни движения? Представете
Коментари Харесай

Костадинов: Как работи американската пропаганда в американската колония България

Как работи американската агитация за заличаване на национално-освободителни придвижвания? Представете си една американска колония – примерно България. Сега си представете, че в колонията се зароди една организация, която не е под американски надзор, и слага под опасност американското въздействие – примерно Възраждане. Веднага се задейства трифазен проект за разтрошаване и заличаване на борците за самостоятелност. Така изяснява правилото на действие у нас на така наречен американска агитация водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, излагайки в няколко точки упоменатия проект.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

Как работи американската агитация за заличаване на национално-освободителни придвижвания? Представете си една американска колония – примерно България. Сега си представете, че в колонията се зароди една организация, която не е под американски надзор, и слага под опасност американското въздействие – примерно Възраждане. Веднага се задейства трифазен проект за разтрошаване и заличаване на борците за самостоятелност:
1. Започва агитация против суверенистите – изкарват се отговорни за всичко. Целта е да разочароват една част от техните гласоподаватели
2. Създават американски план, позициониран напълно в нишата на суверенистите, само че под директен надзор на посолството – примерно Български напредък. Проектът притегля подмамените от пропагандата хора и незабавно бива вграден в Народното събрание.
3. След влизането си в Народното събрание американският план незабавно демонстрира същинската си същина и почва да гласоподава в цялостен синхрон с партиите на статуквото или почва да основава скандал след скандал. Избирателите му виждат, че са били излъгани и се разочароват. Една част от тях споделят, че в никакъв случай към този момент няма да гласоподават. Другата, с цел да не би инцидентно да се върне към Възраждане, бива подмамена от различен американски план – примерно Величие.

И по този начин цикълът се затваря. Като се изчерпи и разпадне и Величие, незабавно на аварийна пейка се изправя новият американски план – примерно Меч. Когато и той излъже гласоподавателите си, ще пристигна идващия – Щит, Шут, Мач, Мич и каквото още се сетите.

Този триафазен цикъл на серийна машинация ще продължава до тогава, до момента в който има хора, които имат вяра на американската агитация и американските планове. А те се разкриват извънредно елементарно – видите ли някоя нова групировка да нападна главно Възраждане, а не проамериканските партии, нещата са ясни.

Костадинов: Как работи американската агитация в американската колония България 05.07.24 15:44 Шокиращо разобличаване: Митничари откриха 90 000 къса цигари в тайници на микробуси 05.07.24 15:43 Киър Стармър публично стана новият министър председател министър на Англия 05.07.24 15:30 Вътрешна македонска революционна организация: Министерството на здравеопазването да отдръпна противоречивите правила за аптеките 05.07.24 15:21 Обвиниха рапъра Пъф Деди в трафик на хора 05.07.24 14:58

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Още вести четете в: Коментари, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР