Как пандемията промени пазара на труда и кои професии са

...
Как пандемията промени пазара на труда и кои професии са
Коментари Харесай

Как пандемията промени пазара на труда

Как пандемията промени пазара на труда и кои специалности са застрашени от изгубване? Темата в ефира на „ Събуди се " разяснява Мария Стоева - управител продажби и бизнес развиване.

„ Проучване сподели, че 2/3 от хората са удовлетворени от това по какъв начин техният шеф е реагирал на рецесията и биха го предложили и след рецесията. До огромна степен хората са задоволени от систематичните ограничения, които самите работодатели са подхванали по време на рецесията ", сподели мениджърът.

Тя разясни, че не са чак толкоз доста работодателите, които са съкратили възнагражденията, пуснали са чиновниците си в неплатен отпуск или са спрели обществени придобивки.

„ Говорим за хора от най-различни браншове. Тоест, изследването не е съсредоточено върху единствено няколко, а върху целия пазар. В избрани браншове ограниченията за поддръжка бяха много по-добре позиционирани. В други - като туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, при всички положения, не можем да приказваме за толкоз оптимистични резултати ", уточни още Стоева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР