Как няма да сме бедни - кой откъдето мине ни

...
Как няма да сме бедни - кой откъдето мине ни
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Заради Киро и Асен България е дала на Путин близо 5 млрд. лева

„ Как няма да сме небогати - кой откъдето мине ни ограбва! Заради Киро и Асен, България е дала на Путин близо 5 милиарда лв., до момента в който управляваха! И това го знаят всички, на Запад в това число. А в този момент ще си приказваме за евроатлантизъм?! “ Това разгласи в пред симпатизанти на ГЕРБ във Велико Търново водачът на партията и лидер на листите в Пловдив и в 25-и МИР в София Бойко Борисов.

Спорерд него „ медиите ненапълно са съпричастни към грабежа, осъществен против българите, тъй като мълчаха “.

„ Обвиниха младежкия ГЕРБ и ви обраха по 1 лев на всеки литър гориво. Нямаше един репортаж, който да наблюдава контрабандата на горивата. С бездействието и това, че няма страна, сега ни измъкват парите през веригите “, сподели още Борисов.

Според него, в случай че на тези избори ГЕРБ-СДС не победи и не бъде формирано държавно управление, за идващите към този момент няма да има потребност от пропаганда.

„ За 2 години Автомагистрала „ Хемус “ щеше да е на 20 км от Велико Търново, сред Плевен и Ловеч беше съвсем подготвена. Строяхме на инженеринг и с инхаус процедури, тъй като целият Север и Северозапад сте безпределно изостанали, а с цел да наваксваме, спазвайки тези позволени от Европейската комисия процедури, строяхме бързо - лот след лот.  За да не каже някой, че това са обещания, напомням, че ние им оставихме в сметка 1.2 милиарда, с цел да може „ Хемус “ да го има, с нас или без нас “, сподели водачът на ГЕРБ пред търновци.

Борисов напомни, че сега големият интернационален трафик минава през центъра на Велико Търново - по 50 хиляди автомобила на денонощие.

„ Какъв въздух дишате? 2 години си мълчите и слушате нелепостите на Рашков и Шишков. Като сме били неприятни, за какво разплатиха половин милиард по същите контракти предходната седмица, единствено че с 50% по-скъпи. Преди 1 година аз предупреждавах какъв брой са глупави и че трябваше да се работи по старите контракти, а в този момент им ги анексираха и са с 50% по-скъпи, още веднъж пари от вашите налози. Направихме гратис саниране, няма по-добра обществена политика от тази. 32 блока направихме в Търново, 62 чакат и ще чакат дълго и тягостно “, сподели още той.

И упрекна „ Продължаваме промяната “ за неналичието към този момент две години на План за възобновяване и развиване.

„ Да имаш искания, че си интелигентен и хубав и да не можеш да си направиш Плана 2 години! Срамота е! Тази година няма 1 стотинка по еврофондовете. Когато е управлявал ГЕРБ постоянно са работили безусловно всички еврофондове, нямаме нито 1 път наказване и в никакъв случай не са ни спирали. Дойдеше ли Българска социалистическа партия, веднаха спираха всички фондове. И в този момент е същото, тъй като се води една популистка, лява политика, която потвърдено обрича на банкрут “, сподели Борисов.

Той добави, че „ заместничката на Асен Василев, сегашната служебна финансова министърка Росица Велкова “, желае да таксува бизнеса с 33% налог.

„ Няма да допуснем това, тъй като в основата на нашата стратегия е да държим най-ниските налози в Европейския съюз. Има села без вода, по тази причина оставихме в специфична сметка 1 милиарда лева за ВиК бранша. Похарчиха и тези пари за 2 години, без нищо да се направи и в това отношение “, бе безапелационен водачът на ГЕРБ.

И заключи:

„ Всичко сме реализирали с доста работа, време и вашата поддръжка. Ще го създадем, знам по какъв начин, само че ще е по-трудно от всеки различен път. 2009 година при най-голямата финансова рецесия не дадох нито 1 банка да мръдне, нито 1 лев да загине и държахме инфлация 0.2-0.3%, а 50 лв. си бяха 50 лв.. Сега с тази инфлация не знаете какво да купите със 100 лв. в магазина, това направиха тези. Справихме се най-добре с миграционната рецесия, оправихме се и с Ковид-кризата. Всичко зависи от хората! Ще успеем, в случай че сме единни и мощни. След доста нещастия България се е възстановявала, ще го създадем и след „ Промяната “! “



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР