Как не ви дойде на ум, че има бедствие в

...
Как не ви дойде на ум, че има бедствие в
Коментари Харесай

Георги Марков: БСП искат пир по време на чума и ние няма да го допуснем

„ Как не ви пристигна на разум, че има злополучие в Перник и да кажете: Ние разгласяваме война на бедствието, а не на държавното управление. Няма отминалост, може да поискате избор на съмнение и по-късно. Вие желаете гуляй по време на чума . "
Това сподели депутатът от ГЕРБ Георги Марков по време на дебатите по вота на съмнение.
" И в този момент чуйте по-скоро гласоподавателите да чуят към какво ни тласкате. Не да върви премиера на България в Перник и да взема решение рецесията, а да се върти конституционна ролетка и да припка с досието при президента. Напред, обратно, не знам по какъв начин ще постъпи. След това госпожа Нинова да припка при президента. Накрая несъмнено, ще се откри трета политическа мощ, която няма по какъв начин една година преди изборите да не се направи на национално виновна.
„ Накрая да си дойдем на думата, за която вие желаете. Служебно държавно управление, това оферирате. Това е върхът на национална безотоговорност . Да чака Перник служебни министри да си сменят секретарките, по-късно пиарките, да си намерят кабинетите, да си сложат портретите, да се срещнат за какво е рецесията, а по-късно да я вземат решение. Това е гуляй по време на чума и ние няма да го допуснем. Искате да оставите България без парламент . Да няма, в случай че се наложи кой да промени бюджета. Да няма кой да пипне закона за водите. Искате президента да взема решение водната рецесия, който горкия, по тази причина не е отговорен “, уточни още Марков, представен от Фокус.
Той попита дали съществено Българска социалистическа партия мисли, че ГЕРБ е толкоз неприятен или единствено по този начин приказва за пред електората. „ Г-жа Нинова сподели лятото: „ Ще броим пилците на есен “. Защо не ги броим пилците, зима стана , Атанасовден мина. Хайде да ги преброим в Бургас. Пилците са 10 % вашите пилци. Във Варна – покруса 14 %. Създадохте политически булдозер и почнахте да ровите политически гроб на ГЕРБ в Хасково: Тетки, братовчедки, зълви, снахи “, разяснява още Марков. „ И какво стана като броим пилците в Хасково. Паднахте в гроба, който копаехте. Позор на политиката Йончева “, добави още депутатът от ГЕРБ.
Депутатът от ГЕРБ съобщи, че не мисли, че Българска социалистическа партия са толкоз безотговорни, а вършат спор за трупане на точки за изборите за парламент . " Според мен вие днес загубихте изборите 2021, тъй като не можахте да се надскочите, да ни подадете ръка, дружно да решим едно злополучие.
Случи се нещо в действителност феноменално. За пръв път от 30 години в българския политически живот се сътвори събитие - тандем. Дует, сиамски близнаци. Премиерът на  България, управлявал най-дълго България и един млад кмет в Перник. Стига съм хвалил единствено младите герберки, има и млади надарени социалисти. Мен ме трогна това момче ", сподели той и напомни, че Станислав Владимиров е благодарил на държавното управление. Според него по тази причина Българска социалистическа партия ще загуби идващите избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР